1 Sahi Neydi Aşk..

Sahi neydi Aşk..?

Küçük kalp çarpıntılarıyla başlayan onu görünce elin ayağın titremesi, buna ek olarak tatlı ama sanki bayılacakmışsın gibi bir mide bulantısı karın ağrısıyla başlayan güzel ama çok az insanda hissedilecek bir duygu bütünü..

Aşk o kadar farklı bir kavramdı ki..Ben olgusundan bir anda "Biz" kavramına geçiş yapmaktı aşk..

Her geçen gün daha da çok bağlanmak, bütün planlarının arasında onun da olmasını sağlamak, sanki o olmayınca yaptığın hiçbirşeyden tat alamamak..

Her dinlediğin şarkıda ona anlam çıkarmak..Ayrılık şarkılarını bile mutlu bir gülümseme ile dinlemek..

Sanki bavulunu toplayıp günü geldiğinde yaralı kalbini ne ile saracağını bilmeden yola devam etmek..Hazin sonu hiç düşünmeden emin adımlarla ilerlemek..Günü gelip tökezlediğinde tutacak bir el bulamayacağını düşünmeden koşa koşa ona gitmek..

Aşk bile bile tuzağa düşmek mi..?

Bir kapan kurulur ve av sen olursun..Aşkın kokusuna doğru gidersin gözlerin kapalı..Kapanın tam merkezine geldiğinde bütün tuzaklar kapanır ve ortada çaresizce kalırsın..Aşk bile bile yaşanılan ufak kalp çarpıntıları..

Aşk cebindeki son parayla bile onu mutlu etmek için elinden geleni yapmak..Aşk aptallık..Aşk delilik..Aşk zor..Aşk imkansız..Aşk imkanlılık doğrultusuna geldiğinde vazgeçilmez..

Aşk..Aşk..Aşk..

Yaşayan bilir..

( Sahi Neydi Aşk.. başlıklı yazı Yağmurtanem tarafından 1.12.2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.