Makale / Güncel Makaleler

Eklenme Tarihi : 3/8/2013
Okunma Sayısı : 2690
Yorum Sayısı : 0

YÖNETİCİMİZ VE BİZ DERGİSİ 2.BABA KONULU ŞİİR YARIŞMASI DÜZENLENDİ...

KERİM ÖZBEKLER

GAZETECİ-YAZAR-ŞAİR


Yöneticimiz ve Biz Dergisi tarafından 16 Haziran 2013 günü kutlanacak olan “Babalar Günü”nde yapılacak ödül töreni ile birinci seçilen Şairin açıklanacağı, “Baba” konulu bir şiir yarışması düzenlenmiştir.
YARIŞMA ŞARTLARI;
1 - Yarışmaya gönderilen şiirler; “Baba” temalı olacak ve şiirin gerektirdiği estetik ve dil bilincine uygunluğu ile okuyucuya aktardığı duygu yoğunluğu temel ölçü alınacaktır. 
2 - Son başvuru tarihi: 07 Haziran 2013`dür. 
3 – Yarışmaya gönderilecek şiirler, bir dosya içerisinde (7) yedi suret olarak, bir sayfayı geçmeyen özgeçmiş ve iletişim bilgileri ile birlikte, dergimiz yönetim adresine ulaştırılması gerekmektedir. (Yarışmaya, her şair bir şiirle katılacaktır.).
4 - Seçici Kurul: Muhsin DURUCAN (Eğitimci-Yazar), Serap ATAY (Şair-Yazar), Sabit İNCE (Şair-Yazar, Anasam Gn. Bşk.), Esma ARSLAN (Hamburg Edebiyat Atölyesi Yönetmeni, Şair-Yazar), Kerim ÖZBEKLER (Gazeteci-Şair-Yazar), Gülce BAŞER (Şair-Yazar, Yasak Meyve Dergisi Editörü), ve Muharrem ERSAL (Dergi Yazı İşleri Müdürü-Gazeteci-Şair-Yazar)`dan oluşmaktadır. (Yedek Üye: Perihan ERYILDIZ)
5 – Ödül; Sadece Birincilik ödülü verilecek olup, (Bin TL) 1.000.-TL.’dir. Ödül, yarışmayı kazanan yapıtın sahibine, 17 Haziran 2013 Tarihinde, İstanbul Kadıköy Rıhtım Caddesinde bulunan Dergi Yönetim Merkezinde düzenlenecek törenle verilecektir. Puan eşitliği dışında, ödül bölüştürülmeyecektir.
6 – Yarışmaya katılan Şiirler, sahiplerine geri gönderilmeyecektir. Ancak, Dergi Yönetimi tarafından gerekli görülürse, yarışmaya katılan şiirler bir Antoloji şeklinde yayınlanabilecektir. Dergimizce düzenlenen önceki yarışmalara gönderilen şiirler tekrar gönderilemeyecek, tespit edilirse yarışma dışı bırakılacaktır.
7 – Yarışmaya Eser Gönderme Adresi; 

MUHARREM ERSAL

YÖNETİCİMİZ VE BİZ DERGİSİ

Rıhtım Caddesi, Uzunhafız Sokak, No.2, K.1, D.6 

34716 KADIKÖY-İSTANBUL 

( 1000 Tl. Ödüllü Şiir Yarışması Var... başlıklı yazı K.Özbekler tarafından 3/8/2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.