.

AĞLAMA DEDİ sessizce ağlamamam gerekti bu hayata bu insanlara ama tutamıyordum... Ağlamak suç muydu? Ağlamak ayıp mıydı? Ağlamak acizlik miydi HAYIR istediğin kadar ağla yağmur yürekli hıçkıra hıçkıra ağla kim ne demiş ne önemi var ağla sadece.. 

Biriktirdik ne oldu içimizde kalanlar patlamadan şimdi ağla.Belki bir köşede elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi ağlarım belkide herkesin için de gözlerine bakarak ne önemi var sen sadece AĞLA.. 

BEN mi kötüyüm ? yoksa bu hayat mı ? hangimiz daha yara bıraktık hangimiz daha acımasızca davrandık.Kim her köşede bir kez daha yıktı sırtımdan vurdu? BENCE SEN HAYAT SEN DAHA SUÇLUSUN ... Sen daha acımasızca davrandın şimdi gel hadi gel susalım bu insanlara inat sana inat bana inat susalım...


.
( Ağla-ma başlıklı yazı sus yüregim tarafından 23.03.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.