''BOŞ VER'' diyor içimden bir ses '' boşver belki senin için atmıyor artık kalbi belki unuttu seni '' diyor içimden  bir ses sessizce.İçimi koparıp atmak istiyorum sus diye bağırmak istiyorum onun kalbinde benim için vardır biryer  unutmamıştır diyorum sonra düşünüyorum ya doğruysa unutmuşsa, benim için o tertemiz kalbi atmıyorsa ne yaparım ben.
 Kalbimi söküp atmak istiyorum.Onun içi atmasın,onun resmiyle mutlu olmayayım diye ve onun kalemin den dökülen yazıları beklemek istemiyorum..Olmuyor yapamıyorum yine beceriksizim gördün mü yine yapamadım bugün sensiz.
 Düşünme beni,üzülme benim için,sen beni boşver....dedim ya yüreğim ya gözlerim böylemi düşünüyordu hayır o yürek senin için atıyor..bu gözler sadece seni görmek istiyor sadece seni hadi kalk gel doya doya sarılayım herkesi boşver KALK GEL....
( Gel.... başlıklı yazı sus yüregim tarafından 28.03.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.