AHH şu memleket yine yaptın yapacagını ben senden kurtulmak ısterken yıne bırıne bagladın benı busefer agır oldu be busefer tasıyamam..öyle bırını sectınkı memleket, artık ıstesende gıdemem onsuz yapamam ama onlada olmaz.Ikı farklı hayat ıkı insan. Biliyorum çok özledin şimdi anladım beni unutmamşsın bugun bıraz daha ıyıyım bıraz daha SENİNİM.
 AHH memleket bana onu getirsen bizi birbirimize bağlasan bizi ayırmasan aradaki insanları yokkk etsen.ben senın gıbı güzel cümle kuramam ama iki çift lafım var..Hep seninim hep aklımdasın yüregımdesın unuttun sandım ama unutmamıssın bunu mutlulugunu bu kelımelerle anlatamam..Birgun gelicem birgun bırbırımızın olacaz bunu senden cok ıstıyorum
 BEN ne zamazn ÖLÜRÜM biliyormusun ? SEN BENİ UNUTTUGUN ZAMAN SENİN KALBINDE BEN DEGILDE ONLAR,BUNLAR OLDUGU ZAMAN  O CÜMLELERDE BEN OLAMAZSAM BEN ÖLÜRÜM İŞTE....ÖLÜRÜM..
( Ah Memleket.. başlıklı yazı sus yüregim tarafından 17.06.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.