Artık daha çok yazıyorum kağıda,artık içimde yer kalmadı kağıt doldu kalem bitti ve ben yoruldum.Ben daha çok müzik dinliyorum kalbimde cümle kalmadı müzik yapmaya ve ben tükendim.Şimdi sana sorarım sevgili kim bu aşkta yıprandı.Ne beni anlayacak yüreğin oldu nede beni düşünmeye aklın.
  Gülmelerimi gerçek sanıyorlar yazık! Palyaço misali.Sahte gülmelerim var benim herkese dokunan.Bilmiyorlar ki yüreğin hep ağlıyor.O gülüşler senin içindi ben seni bırakmadan, sen benden vazgeçmeden önceydi.Bazen bırakıp gelmek istiyorum her şeyi bir tarafa atıp sana doya doya sarılmayı istiyorum.Güzel gözlerinle bana bakmanı istiyorum ve o kadar dipteyim ki omzuna sarılıp ağlamak istiyorum.Bu hikaye hep istemekle kaldı,hayallerle yürüdü bu hikayeyi ben bitirdim.Evet evet yanlış duymadın bu hikayeyi ben bitirdim.Herkesin aklında bir soru ''sevdiysen bu cümleler sana aitse neden bıraktın bu hikaye niye bitti?''
  Bazen insanlar birşeyleri yapmaya mecbur kalır.Ben o mecbur insanlardan biriyim.İnsanları neden sevmiyorum işte en iyi sebebi bu insanlar beni bitirdiler.Ben bitmiş bir hayatı yaşıyorum.Seni benden aldılar bizi  ayırmaya mecbur bıraktılar ve ben artık sensizliğe dayanamıyorum sevgilim.Mutlu etmek için aldığın hiç birşeyi atmadım atamadım.
Senden hiç vazgecmeyecegim herkes unuttum biliyor ama seni nasıl unuturum o kokunu,bana dokunan ellerini,benim için yaptıklarını unutamam.Kişi sevdiğini ALLAH'a emanet ederse O'nu bir daha görmeden ölmezmiş öyleyse ALLAH'a EMANET OL SEVGİLİM...
( Sahte Gülmeler başlıklı yazı sus yüregim tarafından 31.08.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.