Benden giderek ne büyük hatalar yaptın bir bilsen. Mesela en basitinden bir daha kimse benim yaptığım gibi seni üzmemek için kendini heba etmeyecek. Öyle ki sabaha kadar mesaj atıp, sabahında gelen tatsız bir mesaja da razı olmayacak. Hata yaptın hemde çok büyük!

Gel sen yol yakından geri dön. Zararın neresinden dönersen kardır. Yüzün mü yok. Merak etme canım onun da bir kolayı var. İki gözyaşı dökersin zaten ben yeniden kanarım sana! Vakit dolduğunda gelsen de yazık olur. Ömür sayfam dolmadan gel. Zamanı geri alamadığımdan bu acelem. İnan zamanın bize gelişi bu be sevdiğim.

Çantanda duruyorsa hala o aynan. Son kez bak yüzüne. Çünkü bir daha hiç bu kadar masum olamayacaksın. İnsan en çokta zorda olduğu zamanlarda, birde uykularda masumdur. Maskeni takmadan gel. Ben çoktan geçmişi ateşe vermeye hazırım. Varsın gururum köpeğin olsun. Almaya hazırım ayaklar altına. Yeter ki sen gitme.

Neden mi gitme istiyorum. Çünkü yokluğun öldürmüyor süründürüyor. Hem gelsen çok yaşamam. Gel sen ol katilim. Ecele bırakma sen al canımı. Ben sensiz zaten yaşayan bir ölüyüm.

Ne zaman uzaklara dalsa gözlerim.Seni görüyorum. Seni unutmama imkan yok. Saçlarının kokusu yayılıyor odama. Senden bir türlü geçemiyorum.

'' Gel yada bir daha dönmemek üzere git. Yeter ki yaşanmasın bu gelgit...''
( Gelgit başlıklı yazı Mecaz Adam tarafından 5/17/2016 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu