Kıymetli  gönül  dostlarım www.edebiyatevi.com olarak "BİR AYAKKABI DA SENDEN OLSUN" olsun kampanyasıyla yapmış olduğumuz çalışmayı bugün itibarıyla tamamladık. Şu an  saat 18 Nisan 2023 saat  01:05 de evime ancak gelebildim. Hep birlikte yaptığımız güzel çalışmanın son rötuşlarını şükür ki mübarek bir gecede tamamladık. Yarında yetkililere teslim ederek bayram öncesi bir çocuğumuzun gülümsemesine sebep olacağımızdan dolayı kendi adıma mutluyum.

            Geçen süreç içerisinde sitemizden, kendi okuyucularımdan, akrabalarımdan, sayın Mehmet Çağatay Ünlütürk’ün akrabalarından, iş arkadaşlarından  ve özellikle şahsından gelen desteklerle maddi  değeri yaklaşık  180.000,00 TL olan 1120 adet ayakkabıyı hedefimizin de üzerine çıkarak el birliği içerisinde toparladık. Herkese ayrı ayrı kendi adıma teşekkür ederim. Sizlerle gurur duyuyorum.

            Bu kampanyanın başından sonuna sponsorluk vazifesini yapan MCU kurumsal Finansman Yönetimine ve Mehmet Çağatay Ünlütürk’e çok teşekkür ederim.

Bu vesile ile bin aydan hayırlı olan kadir gecenizi tebrik eder hepinize saygılar sunarım.

 

Âdem Efiloğlu

Site imtiyaz sahibi.

( Deprem Kampanyası başlıklı yazı AdemEFİLOĞLU tarafından 18.04.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.