KATİL ÇETE
İSRAİL...
Bugün 33 gün oldu. Terörist diye nitelendirdiği insanları, yakarak yok eden bir katiller sürüsü ve ona güç veren katil seviciler var..
Arap dünyasını ve üstünde bulundukları tüm tarihi doğal ve enerji zenginliklerini bizzat kontrol etmek isteyen AB ve ABD içerisindeki siyonist çete 4400 yıllık tarih sürgünlerin deneyimlenmelerini içinde barındıran acıların çocukları yahudiler nasıl oldu da durmadan yakarak öldüren bir guruha dönüşdü?
Sivil insanların yasadığı bir şehre 33 gün boyunca tonlarca top ve ucaklardan bomba yagdırma neyin nesi ?İnsani ihtiyacların giderilmesi için gerekli olan su gıda ve tıbbi malzemelerin yok edilmesi 21.yüzyılda nasıl bir savaş yada çarpışma taktiği bilen varsa öne çıksın ...
Işıklarda bir kedi veya köpeği gördüğünde ezmemek için aniden frene basan ve bu sebeple kazayı göze alan Türk insanına bu vahşiliği hiç kimse anlatamaz.. Vahşi bir hayvan bile karnını doyurduktan sonra kalanı diğerleri yesin diye bırakır.. Asla yiyeceğinden fazlasına da saldırmaz.. Köylerde canavar diye bilinen bir kurt sürüye dalsa bile yiyeceği kadarını alır götürür..Kurt sürüye .aslan ceylana yiyeceği kadar zarar veriri.
HIRSIZ israilli, arap komşususunun malına yerleşmek için bu vahşiliğe ses çıkarmıyor..
Hırsız Batılı gazeteciler, bu sebeple hırsız denilen yahudilere" yerleşkeci "adını vererek hırsızlığa yasal zemin hazırlanmasına katkı sağlıyor...
1919 Mondros Mütarekesi ile salınan Osmanlı Ordusu, silahları bırakarak tüm şehirleri ile saldırıya acık hale gelmiştir. Bu tarihden itibaren Filistin Bölgesine bakan İngiliz Komiserin musamahalı davranışları ile Siyonist Yahudi terörü ile kutsal amaç için kurulan vakıfların mal edinme ya aracılık eden ticari faaliyetleri Nil nehrinden Fırata kadar uzanan toprakların müslümansızlaştırılmasına başlanmıştır..O günlerde 2-3 bin civarında olan yahudi sayısı bir kısım sapık uygulamalarla ve dunya savaşları kışkırtmaları ile demokrafik yoğunluk ve demokratik yapının oluşumu sağlanmıştır..
Yani dünya da savaşsa kutsal amaç önce gelir ve 3. evreye giren bölgesel yapının global dönüşümü için gerekirse 3.dünya savaşı cıkabilir..
Ortada tüm dünya üzerinde egemenlık hakkının olduğunu söyleyen siyonist bir çete vardır.. Mesele filistin meselesi olmayıp, tüm dunyayı ve insanlığı ilgilendiren bir meseledir..
Muslamansızlaştırma faaliyetleri 33 günden beri yoğun ve taşkın bir şekılde kuvvet kullanımı ile devam etmektedir.
Tarihe baktığımız da arkeolojık zamanlarda bu uygulamanın olduğunu görürsünüz..
Roma tarihinin hrıstıyanlık öncesi kısımda dahil inceleme konusu yaptığınızda ,günümüz hegomanik davranan hristiyan tarihi ve öncesi deneyimlenmiş yahudi tarihince örnek aldığını görürsünüz..
Pagan inanç sistemine dahil olan Roma da Roma Egemen gücün yanına, bir ilahi gücü asla kabul etmedi. Ve bu sebeple kendi sonunu hazırlayan MS 4. yüzyıla tekabul eden "Hrıstıyanlık affına" kadar kimseyi hrıstıyan olsun yahudi olsun affetmedi..
Yahudileri "Masada Kalesi"nde ablukaya aldı. .. 2 sene ayrılmadı ac ve susuz bıraktığı yahudileri toptan intihara sürükledii.. Roma, Hristiyanlığı kabul etmiş kimseleri şehrin giriş ve çıkışlarında mızrak uçlarında sallandırarak onları yer altı illümnatik sisteme dahil olmalarına katkı sağladı.. Lejyon uygulaması ile hiç bir zaman onlara göz açtırmadı. İnlerinden çıkartmadı. Hristiyan affı ile yaklaşık 70 senede; Bugun Roma eski Roma değil aksine azılı düşman kabul ettiği hrıstıyanlığında merkezi oldu ve koskoca 1200 yıllık imparatorluk MS 450 de yıkıldı...
Siyonistler tüm bu davranışları içselleştirerek günümüze kadar geldiler ..Kartaca'lılarla Roma'lılar arasındaki Fön savaşları olarak bilinen ve kartaca ülkesini tarihden silerek yok olması halkının esirleşerek yok edilmesi süreci bugünkü Filistin Halkının başına gelenleri çağrıştırıyor..
Oysa kartacalı büyük komutan Hannibal geçilmez denilen, Alpleri geçmiş Neredeyse Roma yı alacakken ülkesindeki aymazlar Hannibal gelir egemenliğimizi alır krallığın basına geçer diyerek yedek güçleri göndermeyerek hem hannibalı hem de ileride kendi sonlarını hazırlamıştır.. Hanibal tehditinden sonra "Roma nasıl tehdit edilir" diyen Roma imparatorluk anlayışı Kartacalıları komple yok etmiş ,sürmüş esir almış ve tekrar topraklarına dönmemesi içinde tüm şehirlerini tuz diyarına cevirerek ,ekilmez biçilmez yaşanmaz hale dönüştürmüştür...
Bugün Scud füzelerinin isim babası Roma daki scud denilen lejyonerların kullandığı kalkandan gelmektedir..
33 günden beri tonlarca bomba ile şehrin yaşanmaz hale gelmesi ile Kartaca Topraklarının tuzlanarak, yasanmaz hale getirilmesi hakkında fark yoktur .illümünati ,Roma egrmenliğince yer altına itilmiş inançlı insanlar üzerinde oluşturulan baskı ve şiddetin eseridir.
Tıpkı günümüz siyonistlerin ülke ekonomilerini ve egemenliklerini ele geçirerek bugün tüm insanlığı tehdit eder pozisyona geçmiştir..
AB de bir çok faşist eğilimi olan yöneticiler siyonist çetenin askeri olarak filistinli çocukları yakarak yok etmektedir ler..
İsrail bir devlet değil dünya zenginliğinin merkezine konulmuş bir ileri karakol görevi yapan lejyondur..
Ya esir olursunuz Ya efendi olarak kalır halkınızı korursunuz.. Yoksa yarın perşembe
Torun Halili
( Katil Çete İsrail başlıklı yazı HALİLİ tarafından 11/9/2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.