ÖLÜMSÜZLER ORDUSU

      Balkanlardan kafkaslara, ortadoğu dan uzakdoğu ya kadar olan tüm müslüman coğrafyasında ezilen kitleler, hatta bizzat yöneticileri eliyle hareket edemeyen, etmek istedikçe tepesinde bir" balyoz yumruk" gibi bekleyen, müslümanlara görünen o dur ki bu yüz yılda ışık görünmüyor..
        2.Dünya savaşı sonrası oluşturulan tüm "askeri ve sivil örgütler" Gazze şehitleri ile ortaya çıkmıştır ki dünyayı ele geçirmek isteyen siyonist çetelerin karargahıdır. Ve hatta evrensel gösterişle, ilk kuruluş anından itibaren gizliden, an itibari ile açıkdan siyonizme hizmet etmektedir..
ABD başkanı Biden" yahudi değilim ama siyonistim" derken ilk hristıyanların, tümünün ve hatta Hz isa nın da bir yahudi olduğu bilgisini  unutmayalım..
         Siyonizm, şu an Gazze deki müslümanlar için bu dünyadaki "cehennem sebebi" olsa da çok yakın gelecek de, tedbir alınmadığında, insanlığında cehennem sebebi olacakdır..
       ABD uyguladığı yöntemlerle doğrudan veya dolaylı cephelerde savaş ile Afgastan da  Bosna da ortadoğu da ölüm olmuş, müslümanlara yağmıştır..Göstermelik Demokrasi aşığı, "Ku klux Klan " dönmeleri içindeki şeytanı, müslümanları terörist göstererek, ötekileştirerek,uluslararası bir baskının içine sokmuş tur..Mesela;ABD de eğer bıyıklarınızla, renginizle müslüman olduğunuzu anlasınlar, görevi hizmet etmek olan garsonun bile davranışı anında değişir.. Kabalaşırlar..
          Yere düşsede toprakla kalkmasını bilen ABD, 11 Eylül saldırısını bile kendine yontmuş, kendi istihbarat elamanlarını,haber elamanlarının iç çekişmelerini ve çatışmalarını dahi dünyaya" islami terör "olarak yutturmuştur..
       Tarihsel sebepler, olmadan tarihi sonuçlar doğmaz..
        MS 1. yüzyıldan beri misyonerlik faaliyetlerinin en yoğun uygulandığı bölge, illüminatik faaliyetlerin merkezi, Anadolu dur.. 
         İslam sonrası bu topraklarda Türk etkisi ile beraber, hristiyanlık yoğunluğunu yitirse de nufuzunu asla yitirmemiştir.. Mezhepsel islam kavgalarının ardında, ateşli ters den okunan" islami yorumlarda "hep bu misyonerlik faaliyetlerini görebilirsiniz. Yoksa bir müslüman neden cuma da pazar yerinde canlı bomba olup patlasın? Bir müslüman diğerinin kızı ile oğlu ile evlenmesin?         En bilinen misyoner" İmam Lawrence "olsa da geri zekalının teki olduğu bilinmezlik halinin sona ermesi ve İngiltere gibi bir ülkede yaşamaktan ise kum fırtınalarının ortasında ömrünün en güzel yıllarında  yaşamayı tercih etmesinden anlaşılır..Bunların içinde müslüman gibi gözüken  din teorisyenleri ve yorumcuları da çıkmıştır.. "Ne olursan ol yine gel" anlayışının sonucunda,  islami düşünce çatır çatır, esaretin altında ezilmeye mahkum olmuştur .Eyyamcı alim modelimde olanlar ise merkezi idareyi güçlendireceğiz diye  sarayın sofrasından kalkmadan yorumlar yapmış ve" kardeş katli devlet için gerekiyorsa vaciptir" gibi ısmarlama yorumlar yapmıştır.. Oysa birden fazla eşin olmazsa, kardeş sayısı belli bir sayının üstüne çıkmaz diyememiştir..İnsanı yaşat ki devlet yaşasın diyen bu dinin alimleri.. Azını çok ettim diyen törenin lideriyse kardeşini niye katlet desin?Sarayın sofrasına oturmayanlar, yakıldı, mahpuslara atıldı.. Karanlık daha da karanlığa mahkum oldu.. 
       Taasuptan geçinen bir sınıf türedi.. En iyi alim onlardı.. 
Niye oğlum? Arapça dilini biliyorsun diye sana niye alim diyeceğim? Muhakeme gücün var mı? Mukayeseli Dinler tarihini biliyor musun? Karşılaştırmalı Felsefe okudun mu? Ekonomi yi biliyor musun? Ondan sonra gel savaşalım..
           Ülke olarak ABD, böyle taasuptan geçinmeli alim kılıklı zart sahibi zatları yanına çekti..Türkistan ın bulunduğu   SSCB de türkçe içerikli yayınlarla içerden müttefikler kazandı. 
            Glasnost kendiliğinden mi  oldu? Peki sen öyle san.. . 
             Mısır da ihvan menşeili, Bin ladin gelişimli gurupları, elinin altında tuttu.. Mısır da önce  işine gelen, sonra gelmeyen Sedat mı? vurdurdu. İsrail e kalkacak ucakları kaldırtmadan yok etti.. . Pakistan da Ziya ül Hak mı? uçağını düşirttü.. Türkiye de Muhsin Yazıcıoğlu mu? helikopterin de kıydı..
         Dünya nın dört bir tarafında ABD menfaatlerinin, terör gurupları eliyle gerçekleştiğini zannediyorduk.. Oysa menfaati gerçekleşenler Gazze de olaylar ve Batı devlet baskalarının son yaklaşımları göstermiştir ki Siyonist Çete ye hizmet etmektedir ..
        Buyrun o zaman;
İslam teslim olmaktır..
1- Biz sadece allaha teslim oluruz
2-Siz bizi terörist mi göstermek istiyorsunız? ÖLÜMSÜZLER ORDUSU, sizin insanlığı yok etme amaçlı bir insanlık suçu olan siyonizme karşı gerçekleştirilmesi gereken bir ordudur..
3-Ortadoğu da yer alan. öncü gurupların tümü belirlenen sürede ölümsüzler ordusuna katılmalıdır..
Hizbullahı, Haşbisi Hüssü sü Kasım g gibi tüm guruplar belirlenen sürede İsraile karşı , israil i taanımayan ülke konumundaki Yemen de konuşlanmalı ve lojistiği Hava kuvvetleri de dahil oluşturulmalıdır..        Bu bir Yemen ordusu değil İslam dünyasının, haksızlıklara karşı ordusu olacakdır..
       İlk görevde, katılım sağlamayan tüm birimlerin komuta kademesi ile beraber  yok edileceğini her gurubun arkasındaki müslüman  devlet tahhüt etmelidir.
      Ölümsüzlerin Ordusu, siyonist çeteye karşı gerçekleştirilmesi gereken bir insanlık borcudur. 
     ABD, dünya çapında terörize ettiği gruplarla aynı anda hem yıkıcı, hem de düzen sağlayıcı gibi çatışan roller oynayabiliyor.
       Aynı anda 30 kuşun olduğu bir yerde atış yaparsanız sadece 1 kuş vurabilirsiniz. 29 kuş gürültüden kaçacaktır. Bir çukur kazıp kapağın üst kısmını kuşun ağırlığıyla açılıp kapanan bir kapakla, üst kısmını da yemle kapattığınızda 30 kuş yakalamış olursunuz.ABD uyuiguladığı yöntemlerle 30 kuşun tamamının peşindedir. 
          Bağlı olduğumuz uluslararası anlaşmalar ve paktlar gereği Türk ordusunu İsrail'e gidemez. Diğer Müslüman ülkelerde gönderemez.
Ama ABD'nin ileri karakolu görevi gören İsrail tetikçi, istediği gibi bebeleri öldürecek.. 
         Hava gücüyle masum anneleri ve çocukları yok edmekde, katliam yaparak bir ırkı yok ediyor.
          Dolayısıyla Pers ordusunun antik çağdaki muzaffer kolu olan "ölümsüzler ordusu", ABD'nin İslamofobi'ye ve Müslümanları terörist yapma, terörist olarak gösterme çabalarına karşı geliştirilecek en önemli projedir.
         Her ülkenin ölüm komandoları, şu anda İsrail ile savaş halinde olan Yemen'de konuşlandırılmalı ve İsrail hava gücüne karşı donatılmalı ve sayısı 10.000'i geçmeyecek veya geçmeyecek şekilde gizlice gönderilmelidir.
Eğer BM'nin Barış Gücü kullanılamazsa İslam dünyasının "ölümsüzler ordusu" vardır.
Söylenmeli

Torun Halili
( Ölümsüzler Ordusu başlıklı yazı HALİLİ tarafından 16.12.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.