Yılbaşını Bekleyen Bebekler
YILBAŞINI BEKLEYEN BEBEKLER

Doğmak için yılbaşını bekleyen bebeklerden bahsetmek istiyorum bu yazımda..
Çocukluğumdan beri hep takip ederim, niçin birçok doğum günü 1 Ocaktır, kerametini uzun süre çözemedim.
Sitemizde  her gün kimin doğum günüyse isimleri sol alt tarafta çıkıyor. Bugün tarihli listeye baktığımda yoğun bir katılım olduğunu gördüm. Sayfalara sığmamış adeta, ekranı aşağı kaydır kaydır bitmedi liste :)
Bu kadar arkadaşın 1 Ocakta doğmuş olması mümkün müdür?
Belki aralarında gerçekten bugün doğmuş olanlar  vardır. 
Ancak kahır ekseriyetinin , daha önceden planlanmış bir şekilde 1 Ocakta doğmuş olabileceğini düşünüyorum.
Ülke çapında neredeyse milyonlarca bebek aralarında anlaşıp,  doğum günü olarak 1 Ocağı seçmiş olabilir mi?
Nasıl bir organizasyondur, elebaşları kimdir, planlı bir kalkışma mıdır, yoksa eğlence olsun diye mi iştirak sağlanmıştır , bilemiyorum.
Bir gizli yapılanma varsa,  bu sadece ana karnındaki bebeklerin dahil olduğu bir planlama mıdır?
Bütün doğumların yılbaşına denk getirilmesi , hastaneleri ve sağlık sistemini çökertmek isteyen fesat odakların işi midir?
Yoksa, ebeveynlerin, 9 ay öncesinden gerekli altyapıyı hazırlamaları şeklinde bir  girişim midir?
Bir kışkırtma var mıdır, dış güçlerin "aile planlaması"  yazılımlarında hackerlar bir açık bulup da suikast mı yapmıştır, bunu ortaya çıkarma görevi devletin öncelikle, ben müdahil olmak istemiyorum.
Ben sadece,  bu durumun nasıl olmuş olabileceğini irdeliyorum.
Yıl içinde doğan herkesin, çeşitli imkansızlıklar veya ihmaller neticesinde çocuklarının nüfus kağıtlarını sonradan çıkartmış olmaları mümkündür.
Ama şayet öyleyse,  1 Ocak popülasyonunun erkek ağırlıklı olması lazım sadece. Oysa görüyoruz ki neredeyse eşit şekilde cinsiyetler. Hiç bir kadın yıl içinde, örneğin Mayısta  doğup da,  nüfus kağıdı çıkarmak için babasının müdürlüğe gittiğinde 1 Ocak yazdırmasını kabul etmez.
Yoksa önceki yılın Ekim Kasımında doğup da, yeni yılın ilk günü kayda girmelerinde bir kaç aylık "genç" görünme kaygısı mı asıl neden?
Bebeklerin, anne babalarına yeni yıl hediyesi vermek gibi bir masum niyetleri varsa diyeceğim bir şey yok. 
Bu hayat pahalılığında haneye katlanılamayacak ilave ekonomik yükler getirerek, iktidardan hoşnutsuzluğu artırmak için ters manyel yapılmış olabileceği fikrine de çok uzak değilim.
Ben işin içinden çıkamadım..
Bilgisi olan aydınlatabilir mi?

Bu vesile ile 1 Ocak doğumlu tüm arkadaşlarıma sağlıklı mutlu uzun bir ömür dilerim





( Yılbaşını Bekleyen Bebekler başlıklı yazı Gökdeniz tarafından 1.01.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.