Bir haftadır ülkem yangın yeri.Neymiş efendim iti bağladığımız yer darmış.Yahu sonuçta bu it diyorsun da sokaktaki itlere taş atılmış gibi hırlıyorlar.Dahası önüne geleni ısırıyorlar.Galiba tek çözüm var istemesek de bir zamanlar hayvan hakları savunucularının isyan ettiği ama kesin çözüm itin itlafı.

Belki bu yazım bir çok kişiyi çileden çıkaracak ,belki de hocam sen ne yapıyorsun ,karşındaki insan diyecek,duyar gibi oluyorum serzenişleri ve itirazları da...Ama yok ne derseniz deyin artık bu güzel ülkemde sabırların gümlediği noktaya geldik.Kanunsuzluğun demokrasi ve insan haklarıyla ifade edilebilecek bir yanımı var ki kabullenelim kabul edelim.Bir ülkeyi yangın yerine çevireceksiniz ,ülkenin güvenlik güçleri çaresiz bırakılacak...Mazlum,suçsuz insanlar diri diri yakılacak,yetmedi aynı gün yedi kınalı kuzuyu kalleşçe katledeceksin...ve ardından basın açıklaması yapacaksın...oh ne ala memleket.Kusura kalmayın bunun adı düpedüz köteksiz köydesiniz demek...Ben bir Türk vatandaşı olarak bunu kabul etmiyorum,hangi hukuk ve insanlık kabul ediyorsa onu da kabullenmiyorum.

Ülkenin bekası için kardeşini katleden Osmanlı var tarihimizde,ister sevelim ister sevmeyelim...Gerekiyorsa yıkarız bu devleti yeniden kurarız,bekası için milletin.Ancak şurası unutulmamalıdır ki,sabrı ve sınırları zorlanan bu ulusun ne yapacağı hiçbir kitap ya da kanunda yazmaz.Ancak yaşayanlar bilir milletin bayrağı ,toprağı ve kutsalları için yapabileceğini.Ar damarı çatlamış siyasiler ,bir yerlerden emir alan payendeler,işbirlikçileri o gün sizin hesap gününüz...

İtler insanların sadık dostlarıdır bunu elbette bilen biri olarak şunu da biliyorum ki kuduran köpekleri İtlaf etmekten başka çare de yoktur.Yalnız itlafa önce ısıran köpekten başlanır.O köpek de diğer itleri kudurtan köpektir.Yeri mekanı belli,tilkilerin ,çakalların himayesinde.Unutmasınlar ki bu alemin bir de kurtları var.O kurtlar indiği zaman düze vay haline çakal sürülerinin.


( İtin İtlafı Gerek Kudurmuş Da başlıklı yazı Lütuf VELİ tarafından 14.05.2010 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.