MERHABA!
Üç haftalık tatilim bitti. Yaşadıklarımı ilerde aktarmak üzere, yine bir duyuru ile başlayayım. Katılacaklara başarılar dilerim.

http://www.birharf.net


Hani deriz ya "üstünden kırk yıl geçse yine de unutamam". Hani, kendimizle baş başayken o anları hatırlayıp geçmişe döneriz ya. Yeniden yaşarken aynı duyguları üzüldüğümüz de olur, ağladığımız da. Gülümsediğimiz de olur, etrafımızı kahkahalardan çınlattığımız da. İşte yarışma konumuz bu unutulmaz anılarımızla ilgili.

Yarışmamıza göndereceğiniz yazılarınızı tek bir türle sınırlayın demiyoruz. Anılarınızı öykü, deneme, makale, mektup türlerinden herhangibiriyle yazabilirsiniz. Haydi kalemlerinizi kuşanın.

YARIŞMAYA KATILIM ŞARTLARI
AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ
( Birharf 2nesir Yarışması başlıklı yazı AytenDirier tarafından 20.07.2010 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.