Bugün 23 Nisan, sizin bayramınız küçük arkadaşlarım. Bugünkü yazım arkadaşınız Zeynep’in bir öyküsü. Hepinize iyi bayramlar.

Gökyüzünün Işıkları ve Deniz

Bir gece deniz, rüzgardan dalgalanırken gök yüzüne bakmış. Düşünmüş. Sizce ne düşünmüş olabilir? Gökyüzünün çok güzel olduğunu düşünmüş. "Gökyüzü ışıl ışıl, çok güzel" demiş. Güneş, ay, kuyruklu yıldızlar hep gökyüzünü süslüyorlarmış. "Keşke benim de böyle süslerim olsa" demiş.

O sırada gökyüzü de düşünüyormuş. Ne düşünüyormuş biliyor musunuz? "Deniz ne güzel. Işıklarım denizin üstünde dans ediyor" diye düşünüyormuş. Gerçekten de denizin üstü ışıl ışılmış. Yani denizin hayali gerçek olmuş. Artık deniz de gökyüzü gibi pırıl pırıl süslü olmuş.

Zeynep [7 Yaşında]

( Gökyüzünün Işıkları Ve Deniz - Zeynep 7 Yaşında başlıklı yazı fuatturker tarafından 23.04.2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.