Makale / Güncel Makaleler

Eklenme Tarihi : 14.03.2013
Okunma Sayısı : 1838
Yorum Sayısı : 0
NEŞET ERTAŞ ŞİİRLERİ KIRŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN BİR ANTOLOJİ'DE TOPLANACAK...

KERİM ÖZBEKLER
GAZETECİ-YAZAR-ŞAİR

KIRŞEHİR'İN ÜNLÜ SANATÇILARINDAN NEŞET ERTAŞ İLE İLGİLİ ŞİİRLER KIRŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN BİR ANTOLOJİDE TOPLANACAK, BU KONUDA KIRŞEHİR YAZARLAR VE ŞAİRLER DERNEĞİ BAŞKANI ZÜBEYDE GÖKBULUT'UN GÖNDERDİĞİ DUYURU METNİ AŞAĞIDA Kİ ŞEKİLDEDİR;

Saygıdeğer Gönül Dostları, 

İçinizde NEŞET ERTAŞ sevdası var ise ve ona yazdığınız bir şiiriniz mevcut ise ya da yazarım diyorsanız MAYIS Ayı sonuna kadar elimizde olacak şekilde aşağıdaki e- posta adresime göndermenizi rica ediyorum. KIRŞEHİR Belediyesitarafından çıkarılacak olan, sadece Neşet Ertaş'a yazılan şiirlerden oluşacak olan antolojide yer almak istiyorsanız ilhamınız bol ola! Gelen şiirler bir komisyon tarafından incelenerek kayda değer bulunanlar antolojide yerini alacaktır. Şimdiden teşekkür ederim.Saygılarımla.(4 Mart 2013.Kırşehir) 

ZÜBEYDE GÖKBULUT
KIRŞEHİR YAZAR VE ŞAİRLER DERNEĞİ BAŞKANI
[email protected] 

İLGİLENENLERE ÖNEMLE DUYURULUR.
( Neşet Ertaş Şiirleri 1 Antolojide Toplanacak... başlıklı yazı K.Özbekler tarafından 14.03.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu