Ne sanıyorsunuz siz bu hayatı ...
Ne 3'den ibaret ne de dediğiniz  gibi 5'den.  Bu hayat ne 2+2 =4 yapar nede 3 yanlışla o çok uğraştınız doğrulerız gider. En fazla 2 metre bir kumaşla yok olup gidersin, hiç gelememiş. yokmuş gibi. Hala neyin derdindesin sen. Hey insan oğlu ağlama! eğlen, gez, toz, yık, ve tekrar inşaa et. Ne   Alinin umrundasın ne de Velinin.Velinin  tek derdi senin olana sahip olmak, Alinin derdi desen seni boğar. Tek gerçeğin var oda o aynaya baktığında, sıkıldığında seni anlayan tek suret.Var ya o suret sen onu dinlemesen  de duymasan da görmesen de seni sen yapan senin tek gerçek dostun sırdaşın ve dert ortağın asıl benliğin  .
Hayattasın şuan ve düşünüyorsun ya peki yarın ? O nerede sen neredesin ne yaptın kendine. Elde var mı sıfır .topla donunu sıva kolları başla inşaya bu temel senin temelin ya varsın dır ya yoksundur .
Anlamadım neredesin ? En başta mı? Ha ! Hoş geldin üstat .....
( Neredesinnn başlıklı yazı cgt tarafından 15.03.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.