Beklemek ,aramak , umut etmek ve yine beklemek yine beklemek...Uğraşıp durmak ,sürekli çaba içinde olmak ve sonuç alamamak.Neyden mi bahsediyorum.İŞ Aramaktan.

Tecrübeliyim ,bilgiliyim,çalışkanım, titizim , dürüstüm ve muhasebeciyim ama iş bulamıyorum.Artık şu  eleman arayan firmaların doğruluğuna inanmıyorum.Madem torpille eleman alacaksınız niçin ilan yayınlıyorsunuz?Egonuzu tatmin için mi?
Bakalım kaç kişi gelecek diyerek arkalarından dalga mı geçiyorsunuz.

Cv ye  tecrübeni yazıyorsun, görüştüğün kişi seni karşısında risk olarak görüyor. ( elemanını seçmeli ama seçilen kişi hafif aptal olmalı,işi iyi bilmemeli  ki   patrona rest çekebilmeli müdür dediğin  )  .Bir görüşme , iki görüşme sen bize fazlasın cevabı sonucunda cv deki bilgileri azaltıyorsun bu sefer karşına çıkan biz daha bilgili birini arıyoruz oluyor, başlıyorsun sözlü anlatıma  o soruyor sen anlatıyorsun yine düşüyorum aynı tuzağa.

Şimdide kısmetlerim kapandı mı  acaba soruları içindeyim.Yazık bana , insan boşluğa düşmeye görsün duygular ve düşünceler hemen başlıyor oyuna....
( Beklemek başlıklı yazı xxx tarafından 20.03.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu