Makale / Güncel Makaleler

Eklenme Tarihi : 23.03.2013
Okunma Sayısı : 1418
Yorum Sayısı : 0

YAŞLILAR HAFTASI-ORMAN HAFTASI VE KÜTÜPHANELER HAFTASI ÜZERİNE BİR KAÇ SÖZ...


KERİM ÖZBEKLER

GAZETECİ-YAZAR-ŞAİR


18-24 MART 2013 YAŞLILAR HAFTASI BÜTÜN YAŞLILARIMIZA KUTLU OLSUN, BU ÜLKE İÇİN  ÇOK ÇALIŞMIŞLAR VE ÜLKENİN BU GÜNLERE GELMESİNDE MUTLAKA ÇOK FAYDALARI OLMUŞTUR. BUNDAN SONRA Kİ YAŞANTILARININ ÖMÜRLERİNİN SONUNA KADAR SAĞLIK-BOLLUK VE MUTLULUK İÇİNDE GEÇMESİNİ TEMENNİ EDER, HERKESİN YAŞLILARIMIZA GEREKEN SAYGIYI GÖSTERMESİNİ İSTİRHAM EDERİM...


*********************************************************************************


21-24 MART ORMAN HAFTASI'NDA HERKESİN BOL BOL AĞAÇ DİKMESİ DİLEĞİ İLE HERKESİN ORMAN HAFTASINI KUTLARIM, ŞİMDİDEN BOL BOL AĞAÇ DİKİN Kİ 3-4 YIL SONRA GÖLGESİNDE OTURACAĞINIZ VE MEYVASINDAN FAYDALANACAĞINIZ 1 AĞACINIZ OLSUN. DİKMEZSENİZ, İLERİ DE ''HAYATTA DİKİLİ BİR AĞACIM YOK...'' DEMEK ZORUNDA KALIRSINIZ. DİKMEYENLERİN AĞACI OLMAZ ZATEN, BUNU BİLİN YETER. 


*********************************************************************************


49.KÜTÜPHANELER HAFTASI 25-31 MART 2013 TARİHLERİ ARASINDA KUTLANACAK, SİZ DE BU TARİHLER ARASINDA BİR ETKİNLİK DÜZENLEYEBİLİRSİNİZ. ELİNİZDE Kİ FAZLA KİTAPLARI BİR KÜTÜPHANEYE HEDİYE EDEBİLİRSİNİZ, BİR OKUL KÜTÜPHANESİNE BAĞIŞLAYABİLİRSİNİZ VEYA BİR KÖY OKULUNA KÜTÜPHANE KURULMASI İÇİN FAALİYET GÖSTEREBİLİRSİNİZ.

( Yaşlılar Haftası-orman Haftası Ve Kütüphaneler Haftası Üzerine Bir Kaç Söz... başlıklı yazı K.Özbekler tarafından 23.03.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.