https://mail.google.com/mail/images/cleardot.gif

https://mail.google.com/mail/images/cleardot.gif





Benim de bir fikrim var... Madem tartışıyoruz.Madem herkes fikrini söylüyor..Ben de söylemek istiyorum.

Yıllarca bu vatan için nice oyunlar oynandı.Önce sağ, sol dendi.. Nice gençler bir birini öldürdü..İhtilal oldu onlarda öldürdü.Ama dış güçler bütün bu olumsuzluklara rağmen Vatanı bölemediler.. Derken kardeş, kardeş yaşayan farklı milletleri yıllarca bağrında barındıran bu Ülkeyi nasıl böleceklerini bulmuş 50 yıl öncesinden senaryoyu hazırlamışlardır...Ve bizim başta hükümeti yönetenlerimiz olsun sevgili babaları  Amerika’dan icazet alan kuklalar senaryoyu önümüze sermişlerdir..Oyun başlayalı zaten yıllar var.

      Bütün gelişmiş ülkeler bütçelerinin bir çoğunu silaha ayırıyor..Silah üretiyor..Bunları da bizim gibi geri kalmış ülkeleri karıştırarak satıp kesesini dolduruyor.Kürt dedikleri ki ben zaten Kürtlerle Pkk köpeklerini ayrı tutuyorum aslında sadece eğitilmiş köpek sürüsü.. Eğitilmiş derken sakın beyin olarak algılanmasın  sadece insan öldürme konusunda ,mesela bebekler nasıl acımadan katledilir.Bir kınalı kuzuya nasıl kurşun sıkılır.

 

     Onların sayesinde sınırda silah ve eroin ticareti devam ediyor..Bundan Devlet de payını alıyor tabi ki.  Siz sanıyormusunuz ki barış olacak..Hadi bütün akan şehit kanlarına göz yumdum hadi o bağrı yanık anaları da es geçtim.Artık kan akmayacak ya güya. Peki soruyorum size bunca şehidimizin kanı nereye gidecek.Sizin kardeşlerinizden biri şehit düşseydi bu kadar kolay barış dermiydiniz..Bir de kimle barış soruyorum size. Biz zaten yıllarca barış için de kardeş kardeş yaşamıyormuyduk. O zaman asıl önümüze sürülen barış PKK köpekleri ile öyle mi?

 

 

    Biz ki onlarca ulusun karşısında Çanakkale de tek yürek durabiliyorken, üç kuruşluk köpek sürüsüne mi gel barış yapalım diyoruz..Biz  ki aslanlar gibi savaşıp Vatanımız için seve seve kan dökmüş milletiz.Şimdi beş para etmez çapulcu sürüsü silah bıraktı diye mi sevineceğiz..

 

 

Bu mudur?

 

Pek sevgili milletvekillerimizden biri Diyarbakırda açıklama yapıyor ki onu o mecliste konuşturanlar onu oraya milletvekili diye oturtanlar utansın.Diyor ki silahlı mücadelemiz başarı ile son bulmuştur.. Ulan bre............. NOKTALARI SİZ DOLDURUN.

Sen kimsin?????

 

     Gelelim düzenlenen barış oyununa .

Sizce eroin akışının durması mümkünmüdür.?. Peki silah.?

Bunlardan rant sağlayanlar.Kara para aklayanlar.

Bizim teröre harcadığımız bütçenin haddi hesabı yok.

Peki soruyorum size o sınıra bir Çin setti yapmanın maliyeti nedir?


Madem öyle;  yapsaydık öyle bir set bakın bakalım o it sürüsünün hangisi geçebilirdi..Bile bile lades dendi. Şimdi de sessiz sessiz seyredip duruyoruz..Ben artık haberleri izlemiyorum.. Nefret ettim. Utanmadan meydana çıkıp apo denen bebek katili ile bilmem şu anlaşmaya varıldı denmesi tüylerimi diken diken ediyor.. Yakın zaman da o katil meclisimize de girer ve bırakın Ülkeyi de Başbakan olarak yönetir. Bu mudur istenilen?


     Bu millet bunun hesabını soracaktır.Birileri alkış tutuyorsa bu millet onların da defterini  dürecektir..Kurtuluş savaşından önce bizi içimizden vuranlar çoktu. Onun bunun ağzına bakıp olsun yeter ki yaşayalım da nasıl yaşarsak yaşayalım diyen beyinsizlerle doluydu.

Demek özerklik vereceğiz öylemi..Benim sırtımdan yiyeceksin.Elektriğini bana ödeteceksin. Sonra ben ayrıyım diyeceksin. Kimsin sen?

Ben öyle kürt arkadaşlar tanırım ki bu olanlarından onların bile midesi bulanmıştır.


 

     Bize düşen yıllar önce Atatürk’ün yanında nasıl sırt sırta savaşmışsa bu millet yine el birliği ile bu senaryoyu parçalayıp tek millet tek Ulus olduğumuzu göstermek yine kardeş kardeş yaşamaktır.

 

   BU VATAN BİZİMDİR BÖLÜNEMEZ.BİR SENARYOYA ALET EDİLEMEZ.



 

( Benim De Bir Fikrim Var başlıklı yazı Gözyaşı tarafından 25.03.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu