Kurak bir toprak gibi;verimsiz,yorgun ve bitkin yüreğime ,bir rahmet oldun iki yıl öncesi bugün,dünyamızdaki ilk nefesin ve çığlığınla !!!

             Umudu ve sevinci bitmek üzere iken yaşamın; gelişinle tanrısal bir güçle çiçek açtırdın susamış yüreğimize, umudumuz yaşama sevincimiz oldun !!! Yaşamaya dölledin bizleri.. Ne alemler getirdin tatmadığımız bilmediğimiz !!Sağ olasın.Var olasın..İyi ki geldin bebeğimiz .!!!!.

             Sen geldin ya; sen varsın ya artık, ne güzel şeymiş yaşamak..Ne güzelmiş renkler,ne harika tabiat !!Seninle çiçeklerin solmazlığı rengarenk; çeşitliliği,müstesna rahiyası..Meyvelerin cümlesi..

             Gözlerinde süt liman gökyüzü,sevdanın ışıltıları..Yakamozlar bir başka..Denizlerin med ve ceziri,dalgaların uğultusu,sağnak sağnak yağan yağmurlar,alize imbat; kuzey güney ,her şey her taraf bir  başka alem seninle.!!!.

            Yumuşuyor seninle acılar,hüzünler..Yeniden sevdaları,aşkı getirdin unutmuş gönlümüze..O emsalsiz kuğu boynunda muhteşem güzellikler yüzerken, yanakların gülmeye hükümlü.. Küçücük dudaklarında,minnik burnunda bale yaparken gülücüklerin; bir melek kokusu yayılır teninden yaşamımıza..

            Öpülen yanağında serçe sürüleri beslenir;güvercinler kanat çırpar vira beyaz beyaz..Ve onlar kalkıp gönlümüze konarlar..Sen hayat verensin.. Nimetsin.. Armağansın.. Allah'ın lutfusun hayatımıza.. Saltanatın hüküm sürer anlatılamıyan hallerinle,taht sürensin bizlerde.. Sen var ya sen herşeysin be !!!!

            Sen mutluluk,sevinç,ışık dolu meleğimiz unutulur seninle her türlü çirkinlikler. Nasıl bir taç takılır saçlarına..Sen soyumuzun devamına vesile narçiçeğim,tutkumsun delicesine,bebeğim ,kraliçem ,emsalsiz varlığım,yaşama gayem!!!

           Bu cümbüşler,bu raks,bu teraneler,bu alem cümlesiyle, bu ebrulikler hep senden. Sen sulh,sen barış getiren.. Kopuşlarımda maske taktıranım. Herşey senin hatırına !!!. Sen varsın diye.. Senin Şerefine !!!

            Sen her şeye bedel ve yetensin..Varsa yoksa sen.. Yeter de artarsın bile...
Sen; ikinci baharıma vesile olan muhteşem,emsalsiz varlığımsın !!! Balayı yaşamımın !!! Masumiyet ve melek kanatların ile ne muhteşem,harikuladesin !!Hayatımda ihtilal yaptın..Sen gönlümün sevgi talancısı,hükmedicisin !! Herşeye katlandıran,onurumu hatırın için ayaklara serdirensin !!!


           Koşacaksın her gün istikbaline !! Her gün bir adım daha ilerilere.. El ele ; hep birlikte !!! Antrönerin, her şeyimle sponsorunum !!!

          Hoşgeldin ! Sefalar getirdin .. Ece'm ! Kraliçem.. Bitimsiz sevdam,tutkum,nefesim..
İyi ki doğdun bebeğim !! Dedesinin biricik torunu..Onurum,gururum,şükürler olsun Allah’ıma… İyi ki varsın be… Hep ol emi ;daima !!!  

        Duam,mesaim,nefesim,hayatım,her şeyim senin  !!!..Minnettarım verdiklerine; doğuşunla getirdiğin her şeye !! Bahtın açık,yaşam sana helal olsun !!!
         
        Doğum günün kutlu olsun !!!!
( Hayatımın Hükmedicisi başlıklı yazı KENAN KOÇ tarafından 6.10.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.