**" BANKALAR 157 ÜLKEYİ SOLLADI !!!" (Basından ) Türk bankacılık sektörü, 1.5 trilyon lira aktif büyüklükle 157 ülkenin ekonomik büyüklüğünü geride bırakmış !!!! Vah anam vah !!! Birde sermayedarlarını düşünün.. GLOBAL DÜNYA yutturmacasında; GLOBAL SOYGUN !!! Bankaların tuzaklarına esir olan onlarca vatandaş, tüketen krediler,çok güzel destek hesapları, çalışanının posasını çıkarıp işten atmalar cabası.. Tükenen,esirleşen,malı mülkü elinden gidenler !!! Hay senin lobinin,rantının !! Gördük be ebemizin örekesini !! Birde gidin bakın;hala kendimizi düzdürmek,desteklettirmek için banka önlerinde oluşan kuyruklar !!!!!!!!
&&&&&
***Bakın reklamlara .. Bankalar yarış halinde TÜKETİCİ KREDİSİ vermek için.. Hem esarete hemde insanları tüketmeye müthiş bir metod !!!
&&&&&
***Bazı bankaların DESTEK HESABI var ya !! Vallahi maşallah o kadar okkalı destekliyorlar ki !!!
&&&&&
***Bağrını size yorgan-yatak yapacak veya sizi bağrına basıp ; sarıp sarmalayacak kaç dostunuz var, hiç saydınızmı ? Aman boşuna zahmet etmeyin !! Bulamazsınız !!!! 
&&&&&
***Gününüzden geri kalın ; düdük kalmasın elinizde hele... O zamam dost ,arkadaş ,bildik listenize çizik atmaktan yorulacaksınız !!
&&&&&
***Bazı maddi alacaklarımın tahsili için piyasaya çıktım.. Cebimdekilerden de oldum !!! 
&&&&&

***İnançlar kadar,inanmamakta birleştirici unsurlardır
&&&&&
***Akıl yerine; dürtülerinizle fiiliyat ve icraatlarda bulunmak abesle iştigaldir.
&&&&&
***Size ters gelen veya çelişki yaratan bir yargı; öte tarafta birilerini birleştirici unsur olabilir !!
&&&&&
***Ah umutlar !! İyi ki varsınız ya !!! Var ya umutlar ; kesmeyin hiç ,yaşatın !!! Onlardan sarf-ı nazar etmek ; intihara eş değerdedir !! 
&&&&&
***Herkes kendince bir hava !! Aman çok ta umurumda !!! Canına ettiğimin dünyası !!! Ne sanıyorsun kendini ya ?? Batsın da bu alem; o zaman sende kalırsın nadasa !!! 
&&&&&
***Kişinin dikkatini çekmek için kullandığımız; nara,nida,düdük,ıslık gibi argümanların yerini facebook’ta "DÜRT" butonu aldı... İyi ,güzelde ya adamın gıdıklanma tiki varsa ??? " Hay seninnn ...." diyerek hoplarsa ne olacak ???
&&&&&
***Sabit fikirli,inatçı olmayın körü körüne .. Hele fanatik asla !!! Açın kapınızı; fikirleriniz hava alsınlar !! Çıkartın ara sıra dışarıya Güneş yüzü görsünler !!
&&&&&
***Asansöre bin; selam alan,kelam eden yok !!! Dolmuşa bin; herkes koridor tarafına oturmuş,toplanan yok !!! Otobüse bin; yer veren yok !!! İn ; yolda suratlar dokuz karış !! Yürü git işine; kafan önde !! Vay halimize !! Vay insanlığımıza !!!
&&&&&
***Neden insanlar birbirlerine sadece maddi ve manevi ihtiyaçları olduğunda; hal hatır sorarlar ki ?? Diğer hallerin dibine kibrit suyumu döküldü !!
&&&&&
***Aşk,tutku sevgiye, sevginizinde zaman içinde alışkanlığa dönmesi kaçınılmazdır. Tabi temel saygı harcı ile atılmışsa.. Mesala ; 42 yıl sonra o uyurken ellerinizi açıp " İyi ki hayatımda hep sen oldun ve hala varsın..Bu armağanın için sana şükürler olsun Allah’ım !! " diyebiliyorsan; yaşamak size helal olsun !!! 
&&&&&
***İnsanların varlıklarına da,yokluklarınıda alışmak doğal neticelerdir. Ancak;varlığına zor alıştığınız birinin yokluğuna çabuk alışmaksa düşündürücüdür. O takdirde alıştığınızla yaşadıklarınız sahtedir. 
&&&&&
***Bu toplumda baştan güvenmemeyi düstur edinmek akıllılıktır.Birine geç alışmak doğal; alıştığın birinin yokluğuna çabuk alışmak ise düşünülecek bir olgudur !!
&&&&&
***MAĞRUR ve MÜTEVAZİ olmak ; kıvamında güzel hasletlerdir... Ancak; aşırılıkta biri ukalalık diğeri salaklık kavramlarına dönüşürler !!
&&&&&

( Ortaya Karışık ... Buyrun !!!!! başlıklı yazı KENAN KOÇ tarafından 23.10.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu