Ağlaşıyorlar tam ortasında bir gülün.. Her akşamın yolculuğunda ki ,geceye dönüş karanlığında öldükçe.. Ağlaşanları ayakta tutan senin gözlerin biliyormusun ?

Önce ellerin vardı yalnızlıklarda..Şimdi açılmalı kapılar ardına kadar.. Sonra gülen harika yüzün,onun arkasından gözlerin ve ruja sürülmüş gibi incili dudakların.. Sonra ..evet.. sonra çıkıp gelmeli artık herşey !!!

Sevdanın ayıbı olmaz.. Olan olmuştur ! Çıkarılmalı utanç ve ödleklik, asılmalı duvarlardaki çivilere..Hep yıldızlara basa basa yüründü.. Hep yağmurlar yağmıştı az önceleri çünkü...

Bak bunlar ellerin, ayakların bunlar.. O kadar güzeller ki artık o kadar olur işte...
Bunlarda saçların işte akşamlardan çözülü. Ay ışığını saklamış saçların.. 
Gözlerin !!!Hele gözlerin var ya gözlerin.. Nerde bir çift görülse tutulup onlar bir güzelce tamamlanır gözlerine.. Binlerce yaşasın, yaşıyasın diye.. Ya sen işte sen .. Nasıl anlatılır farklılığın bilmem ki.. Bak bende yalan dolan yok vallahi billahi, sen var ya sen o kadar güzelsin ki o kadar olur yani.. Ve vallahi billahi baktığında yürekleri avuçluyor sanki !!!!



Ne kadar farklı ne kadar cezbedici, ne kadar ritmik yürüyüşün.. Ceylan yürüyüşleri ayaklarında ...Sen yürürken dağlar yürür ardından.. Kaldırımlar, caddeler .sokaklar yürür peşinden.. Ağaçlar yürürler...Gün yürür, kervanlar yürür.. İnsanlar temaşada.. Sen sanki dağlar kadar bakir ve vakur; ihtişamlı ve ulusun..Umutlar kadar sonsuz ve bitimsiz.. Biliyormuydun ??

Doymamış ,belki de yaşanmamış sevdaların ince hüznü var sicap gözlerinde.. İşte ondan olmalı gözlerine sığınışlar... Ve ondandır gözlerini bu kadar sevmeler. Sevginin o tarifsiz sıcaklığı avuçlarında.. Ondan sevilir canım ellerin.. Sevdan la çağıltılar alınır nice bağırlara, üst üste, yığın yığın,can can, öbek öbek.. Vay anam vay ! Ne yürekler konur eline.. Elin ne kadar güzel, narin ve sımsıcak.. Tüm bunlardan olsa gerek..

Bin ömürlük hasret için seyredilir sevilirsin gözler kapalı; tutunca ellerinden..

Aklının yüreğini döllediği an, yıldızlar tutulur , ay ışığı takılır saçlarına.. Seni ay yüzünde sevmeler var ya !!!Gülüşüne gömülmek ve öyle kalmak demek !! Biliyormuydun ??

Sen çoğunun düşlerinin haramisisin.. Ve saçlarına saklanırlar koşar adım.. Çık dersen çıkmak için..

( Düşlerin Eşkiyası... başlıklı yazı KENAN KOÇ tarafından 29.10.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu