Ben seni karşılık beklemeden sevmiştim , ama bu hayat verdiğinin fazlasını aldı benden. Verdiği pek de bir şey değildi  aldı verdiğinide vermediğinide. Fazla  bir şey olmadı sana öyle geliyor değil mi ? Fazlasını aldı benden ‘’ seni ’’ aldı. Ki sen benim en çok ‘’ veremediğim ’’din. Avuçlarımın arasından öylece kayıp gittin ‘’ dur ‘’ diyemedim. Çünkü gittiğin yerde mutlu olacağını biliyordum. Senin mutluluğunu isteyen tek kişi bendim belki de ama ben senin neyine yetmedim ? Ya da sana neden yetemediğimden bahsetsen.

      Acımın hafifleyeceğinden değil de yete yete öğrensem sana yetmeyi sana yitmeyi . Yetmedim sana yetemedim. Sen bana ‘’ artıyordun ‘’ halbuki. Sen bana artarken ben sana ‘’ eksiliyordum’’ demek ki. Bu kadar eksile eksile bittim ben Ozan. Ve sen artarken yittin benden. Yanımda olmayı değil karşımda olmayı tercih ettin. Ben karşımda görmek istemedikçe.

     ‘’ Sen gıcığı tuttu ‘’ beni , öksürmekten ciğerim çıktı da seni ; ciğerimin köşesinden çıkaramadım inadına. Ve sen hep ‘’ karşı ‘’ oldun bana , hayatımın ‘’ karşıya ‘’ kası oldun. Özlüyorum ellerinin şeklini bilmeden ellerini özlüyorum o başkasına aşkla bakan gözlerini özlüyorum seni kusuyorum adeta yeni günüme seni kusarak uyanıyorum. Ben sana hergün uyanıyorum. Bir gün sana uyursam eğer ; o da rüyamda seni görebilmek içindir bilesin.

       Rüyamda ; ‘’Benim olan ellerin şimdi neden ellerin ? ‘’

       Hesap sormak haddim değil. Hiç ellerini yakından göremedim. Eller ellerini tutarsa bir can kopar , can benim , sebebi ellerin. Beni sevmey unutma ! Çünkü benden gidenleri uğurlarken ‘’aşk’’ veriyorum. Aşk’ı Can’ı Ruh’u alıyorlar bedenden. O emanete iyi bak oldumu. Beni bıraktın onu bırakma beni gözlerinden mahrum ettin ona hep bak sev, bana ellerini göstermedin onun üstünden ellerini olur mu ?

       Diyelim ki bıraktın onun ellerini , bırakmıssan geri dönme , unut onu. Unut ki , üzüldüğüne üzülmeyeyim. Ah içimin canı , sen üzülürsen ben ölürüm. Yine bir günün sonunda sana son cümlem ‘’Beni sevmeyi unutma ! ‘’ 

    

 

( Beni Sevmeyi Unutma başlıklı yazı Senanur tarafından 30.10.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu