Yeniden başlıyorum sanırım.Hayatıma,geleceğime ve sana...sana doğru.Buldum,seni her yazdığım sözde ve namede.Kapatmıştım o sayfayı unutmak için,ama yine başladım.Kalemim yine sana kaydı,geceler yine sana karardı.Ne kadar geçti dersen aradan,inan zamana öyle bırakmışım ki kendimi,nasıl geçtiğini ben bile anlamamışım.Yaptığım hataları tekrarlamamak üzere başladım bu sefer.Kalemim sana tükenmeden başladım.Azıcık kaldı mürekkebim onu da sana ayırmıştım,seninle bittim ve yine seninle başladım.
Merhaba geçmişim...
Merhaba umudum...
Merhaba merhaba bi daha diyemeyeceğim.
Merak etme iyiyim ,mutluyum.Duacıyım yalnız rabbe,ona yakınım sana uzağım.Huzurluyum anlıyacağın... kurtulmuşum senden.Geceler boyu el açıp  dua ettiğim dualarımla dizi dizi sözcüklerle yalvardığım o insanı,bırakmışım ve yeniden başlamışım.Onsuz başlamışım bu sefer... Çıktığım kim bilir kaçıncı sefer.Anlamadan oldu buda,farketmeden.
Dizelerim sensiz geçti,satır oldu parça parça bütün oldu.Gittiğimiz iyi olmuş aramızı açtığımızda,ben o arada seni buldum içimde ki karanlıkta... o açık benim ışığım oldu.İyi olmuş bitmemle başlamam,bir oldu sana hiç başlamaz oldum.Kelimelerim birleşmeye bütün olmaya başlamış yine.
Gülüşlerdeki o duygu gibi oldu buda 
Ben gülüyorum ama içim yine kan ağlamış.
Belki de bu yeni başlangıcın korkusudur...
Beni bir daha korkutma olur mu ?

ASLI 
( Başlıyorum başlıklı yazı BahAslı tarafından 5.01.2014 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu