1 Halk Ne Diyor?
Halk ne diyor?

Nişanlısı olsam bırakmazdım
Hırsızları kovalarken kazada felç olan üç aylık polis Fatih Güzel, "Senin de hayatın kararmasın" diyerek nişanlısından ayrıldı.



TÜLAY POLAT:
Öncelikle bu genç arkadaşıma acil şifalar dilerim. Tıptan umudunu kesmesin, ben iyileşeceğine inanıyorum çünkü daha çok genç. Vazife uğruna bu hale gelmiş. Devletimiz gerekirse Avrupa'ya yollasın. Nişanlısı da hemen pes etmesin, bırakmasın, yanında olsun zaten hep yanındaymış. Hırsızların, tefecilerin, kapkaççıların, hortumcuların, karaparacıların, arpalıklardan arpalananların, faili meçhul cinayet işleyenlerin devlet cezasını vermese Allah'a havale ediyorum. Hırsızlar yüzünden bir genç arkadaşımız daha felç oldu onun da umutları vardı. Kim verecek bunun hesabını Allah'tan acil şifalar diliyorum. İnşallah iyileşecek ve görevine devam edecek. Arkadaş nişanlını bırakma.

( Halk Ne Diyor? başlıklı yazı TülayASLAN tarafından 11.10.2009 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.