*****  Sevgi dünyanın en büyük nimetidir. Doğa onunla kaimdir !!!

*****  Sevgi denilen o ulvi duyguyu tacir gibi kullanmayınız !!!! 

*****  Ara sıra ; bir enstrüman gibi sevdanızı akort ediniz !!!! 

*****  Maskesiz yaşamak; en ideal yaşam biçimidir !!

***** Yandığınız her olay da arta kalan küller rehberinizdir !!! (

*****  Samimi olarak sevmeyi başarırsanız; gönüller feth etmeniz kaçınılmazdır. O  fetihler de ne çok hazinelere ulaşacağınızdan emin olunuz !!!!

*****  Sevin !!!!, Ne olursa olsun,önünüze ne çıkarsa çıksın; sevin,sevin ,sevin !!! Kaybetseniz de , hafife alınsanız da bıkmadan sevin !!! Sevin ki; bir gün siz de sevilmeye hak kazanın !!!! 

***** Siz !!! Eş'ler !!! Birbirinizi ne kadar çok sever,sayar, baş tacı yaparsanız ; dünya'ya gelmelerine vesile olduğunuz evlatlarınızın harikulade,mükemmel insanlar olarak tekamüllerine yardımcı olursunuz !!! 

*****  Değer yargıları ahlaki olmayanlar; hem bu topluma ve hem de kendilerine bela ve sıkıntı yaşatırlar !!! 

*****  Anne ve babanızı çok seviniz.. Onlar sizler için bu dünyanın kahrını her an çekenlerdir !!! 

*****  Karşınızdakini sevmek için kural, kaide ve şart koyarsanız avucunuzu yalarsınız !!!! 





*****  " Kapın her çalındıkça,bu mudur diyeceksin !!! " .. Bütün gün hop oturup,hop kalkmaktan kaybolup gideceksin :))) !!!!

***** Gürgen ormanlarına sakladın gözlerini.. Yosunlar tuttu ; sarmaşıklar gibi özlemler de !!!

*****  Geceler gibi siyah ve uzun kirpiklerin ; adeta gerili yay gibi oklar atmakta gönlüme !!!! 

*****  Sen ; yüksek dağlarda açan,ulaşılması müşkül, uğruna ölümün bile göze alındığı KARDELEN !!! Şimdi bataklık ve sulak yerlerde barınan FİL KULAĞI,MAYASIL OTU,BOYNUZ OTU,AT KUYRUĞU,ZIPÇIKI ve BİNBİR DELİK OTU (HYPERİCUM CALYCİNUM) larına dönüştün !!! Yazık değil mi ? Ya sular çekilir ve kuraklıklar başlarsa ????

*****  "Sen gittin ya; rüzgarlar senin kokunu ,sesini getirmekte !!!" ... Adama bak ya !! Nasıl da avutuyor kendini .. Ya rüzgar,müzgar yok !! Ortalık sessiz ,sakin !!!Gençlerimizi kontrol altında tutmak en müşkül iştir !!!

*****  "Neyleyeyim köşkü,sarayı; içinde salınan yar olmayınca" demesine deriz de; yari bulunca unutur kiraya çıkarız !!!! Salınır mısınız bilmem de; uğraşır durursunuz ev sahibi ile !!!! 











( Yaşam Heybemde Birikenler - 16--- başlıklı yazı KENAN KOÇ tarafından 20.03.2014 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.