1 Face Teyzenin Halleri
                        

                       Muhteşem biridir şu bizim " Face Teyze" miz.. O olmasa ne yapardık ki ? Allah yardımcısı olsun ;bu kadar olaylara,paylaşımlara, kötü fiil ve niyetlere alet olmak,kullanılmak !! Başka bir değişle hizmetkar olmak ;her tekniğin harcı değil .
                       
                      Gir face teyze 'ye !! Bir hesap oluştur asılsız isimle.. Profiline bulma,çakma fotoğraflar yerleştir.Bir hikaye; şuyum ,buyum diye.. Tanı tanıma , teklif et arkadaşlık !! Onca şahıs listende !!! Taciz et,sarkıntılık et kelamla !! Amaç dürtüleri tatmin. Soysuzluğuna,şerefsizliğine namuslu,Face Teyze'yi alet et !!!
                      
                       Tabi ki diğer yandan ; dürüst ,kimliği gerçek olan kişilerin paylaşımlarına,sosyal aktive ve tercihlerine sonuna kadar saygı içinde imkan vermektedir teyze'miz !!! Kimimiz soysa-politik,kimimiz edebiyat sanat gibi vs . dallarda paylaşım ve tercihlerini, kimimiz dini,kimiz böcek çiçek,tabiat,müzik gibi şeylere öncelik verip,sohbet ve yorumlarla kültürlerin,düşüncelerin artmasına vesile olmaktadır..
                        
                       Aslında ayıklayıp,tefrikle değerleri bulmak yanı sıra ; aşağıda belirtilen hususlarda da büyük hizmetleri tartışılmaz FACE TEYZE'nin !!!
            
                        **** Falan falan yerde; filan filan yerde !! Hani şu ( YER BİLDİRİMİ) var ya !!! Sağ olasın FACEBOOK ; büyük hizmet !! Artık kimsenin birbirini izletmek için Dedektif kiralamasına gerek yok !!!!
            
                        **** Kim ; kimle , hangi mekanda ? Ne yapıyorlar,ne yiyorlar, ne içiyorlar ? Paylaşımlar fotoğraflı ya ; merakınız gideriliyor !!! Görmediğiniz,yemediğiniz,bilmediğiniz menüler masada !!! Ah bu nefis !! İştahınız kabarıyor, cepte para nanay, yalmanıp yutkunup duruyorsunuz !!!! Alem keyfinde !! Umurunda değil hiç kimse !!
          
                         **** Falan kendini şöyle hissediyor.. Filan böyle !!! Face teyze'nin hizmetlerinden biri daha !!! Allah razı olsun senden Teyzeciğim !!! Verdiğin bu imkanla ; kimin nasıl olduğunu öğreniyoruz !! Zaten onları merak etmekten çatlıyorduk yahu!!! Sayende merakımız zail oluyor işte !!!
          
                            **** Ah be FACE TEYZEM.!!!. Bitmiyor topluma hizmetin.. Mekanın cennet olacak vallahi !!!Şuraya bak ya; kimin ilişkisi var, kim serbest ilişkili, kim nişanlı ,kim sözlü,kim dul,kim evlendi ? Evlilik resmi; bir mahzuru yok tabi ki deklare edilmesinde de ... Yani ilişkileri ilan etmenin ne gereği var be TEYZE !!! Önceden mahremiyeti olurdu bu işlerin.. Gizli kapaklı olurdu; ileride kimse lekeli kalmasın diye !!! Ama olsun dimi ; açık olmaktan zarar gelmez... !!!

                            
                           Nerede isen nerede ; kiminle isen eyvallah !! Ne yer ,ne içersin ; afiyet olsun !!! Serbest dolaşımda mı ilişkin, yoksa sırmıdır gönlünde.. Şahsa özel,bana ne !!! Ha bir diyeceğin mi var? De be,yaz,paylaş !! Dinleyelim. Kederli misin, derdin mi var ? Anlat; çare bulalım !!! 

                          Ama yeter be !! Kaçırmayalım kantarın topuzunu !! Bulmuşlar Face yi.. Ben FACE TEYZE koydum adını ... Koyupta sonuna BOOK 'u.. Karıştırmayalım başka amaçlarla bokunu !!!
( Face Teyzenin Halleri başlıklı yazı KENAN KOÇ tarafından 5.05.2014 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.