hatıralardamı kalıcaktık ? o herkezn ımrenerek baktıgı birbirleri içinölümü göze alan aşıklar neoldu size? bskasnn yanndasn artk. yoksun bende. ah be sevgılım böyle olmamalıydı ayrılık nagmelerı calmamalıydı kulaklarda tum vucudum yoklugunu ıslerken aglıyorum yıne sensızlıgıme özlemıme caresızlıgıme ... kıymetını bılemedm ben senın bna herseynle guvenmısken neler yaptım sana keske boyle olmasaydı bu aşk boyle bıtmeseydı. hep keşke senınle olan tum cumlelermde keske var. keske yanımda olsaydın. keskeomzunda aglasaydım keske su gururumu ve kızgınlıgımı atıp senı sevdgmı, delı gbı özledgmı haykırabılseydım.
ama haketmıyosun be bıtanem. bu atesı bıle sonmemıs askın karsılıgı bu degldı sana suan gelıp benı affet dıyemıyosam bunun tek nedenı haketmemen. ıkımızde haketmıyoruz bırbırımızı ne ben benım ıcın yaptgn onca seyı hakedyrm ne sen benm sana yasattklarmı..
neden kapıldık bu aska yanlıs oldgnu bıle bıle neden basladık.sadce bırbırmzı uzduk be bıtanem tek yaptgmz buydu.o askın büyüsü sardı her yanımızı. kopamadk vazgecemedk o guzellkten baglandık delıce hıc ayrılmayacakmıscasına. Yanlış yaptık. bunu bıle bıle kopamadık bırbırımızden.olumu bıle goze aldık.. herseyı.. herseyı yaptık beraber olabılmek ıcın.. gercek olmadgnı büyü oldugunu bıle bıle bıtecegnı bıle bıle atese attk kendmızı ıste buyu bozuldu. sımdı alev alev yanıyorum. hasretn mahfedıyo benı. smdı baska tene dokunacak olman bıtırıyo kahredıyo. yapamazkı benm kadr sevemez seni.omu kayboluck artk gozlerne baktgnda. onu mu opeceksn cılgnca. o mu olumu goze alıck senn ıcın. hersey aynı yere cıkıyo. o mu dhacok sevıcek senı benden. cevabı dunyalar bılıyo.sende bılıyosun be bıtanem bıle bıle sen neden atıyosun kendnı atese.mutlumusun onunla? eger mutlysan hep yannda kal ben dayanırım aglarm belkı aylrca belkı yıllarca belkı de yuzyıllarca. yetrkı mutlu ol.
ben herseyı goze aldım senn ıcın senn mutlulugun ıcın. sensızlıgı bıle... ama yapmasaydın keske be bıtanem keske ıkımızıde uzmeseydın keske bu askı bıtırmeseydın. keske benı mahfetmeseydın öldürmeseydın..
( Ayrılık başlıklı yazı ayca-isik tarafından 31.12.2009 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu