Bu akşam yine dolaştım yazı dostlarımı. Yazılanları okudum tebrik ettim.Bazı dostlara da mesaj yazdım. Yaklaşık iki saatimi aldı. Kendimce çok mutlu oldum. Ama içlerinden bir tanesi beni hem mutlu etti hem de üzdü.

Üzüntümün asıl sebebi yazı dostumun çok üzülmesinden kaynaklanıyor. Yazın çok güzeldi ama bu kadar da üzülmene gerek yoktu. Bu sitenin asıl amacı paylaşmak değilmidir ?

Bu siteye üye olduğumda ilk amacım yıllarca tozlanmış raflarda saklı kalan yazılarımı paylaşmak idi. Yazılarım ister iyi olsun ister kötü olsun hiç önemli değildi. Zaten bu zamana kadar da ben böyle hissettim. Başka türlü düşünenler bizden sayılmaz. Site kuralları çerçevesinde benim de bir hatam olursa hiç gözümün yaşına bakmayın

Bundan önce toplam 94 yazım arasında hikaye, makale türünde ki anılarımdan 9 tanesine yıldız verildi. Hiç bir şiirime yıldız alamadım. Demek ki şiir hususunda yapılacak daha çok işim var. Zorla iş olur mu. Haddimizi bileceğiz. Bıkmayacağız ne zaman iyisini bulana kadar yazmaya devam edeceğiz.

Burada yazı hususunda insanlar bir şeyleri paylaşabilsin. Zaten yazı yazmanın en güzel duygu olduğunu bilmeyenler karalama yapar. Yaradan bizleri insan yaratmış. El vermiş yazı yazsın diye. Dil vermiş söz söylesin diye. Konuşarak anlaşsınlar diye.

En güzel tarafı ne oldu biliyormusun ? Mevlana usulü karalamadan önce bir araya gelip konuşsaydık aramızda halletseydik tarzın çok hoşuma gitti.

Bana söz ver bir daha üzülmek yok. Yapan kendine yapar bunu unutma. Fazlada kafana takma. Yoluna devam et. Arkanda koskoca Sen de yaz ailesi var bunu asla ve asla unutma.

Bak ben bir akşam yazı yazamadım diye içim içimi yedi. Topu topu bir akşam.Sizlerle bir akşam yazılarımı paylaşamadım diye üzüldüm.

Paylaşmaya devam...

06.02.2010
( 95- Paylaşmak başlıklı yazı Necmi Yaprak tarafından 7.02.2010 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu