Kalemlerimizle yazarken dünyanın bir ucuna ulaşıyoruz artık,teknoloji sayesinde..
Sanal alemde dostluklar çok farklı oluyor,ve de kalıcı ;Sende yaz siteden önce başka bir sitede başlayan ,Emel ve Çiğdem’le dostluğumuz yılları yürütüyor yol alıyoruz sağlam temellerle...

Sanal diyorlar bu aleme evet sanalda,dostlarım sanaldan çok sağlam,seviyeli ve saygın bir şekilde yürüyen bu dostluk,yıllardır tanıyor gibiyiz birbirimizi.Özler oluyoruz süre geçtiği zaman ,fırsat buldukça buluşuyoruz .Koyu sohbetlerimizle ,çıkarsız ,yalın muhabbetlerle..

İki güzel insanı kazandıran kalemime ,ne desem ki ,yaz yaz kalemim yaz kazandırdığın güzel dostları yaz..Atölyeme geldiklerinde çektiğimiz hatıra karede ,sağımda Emel solumda Çiğdem ,benim can dostlarım oldular onlar.Sevgilerimin en yücesiyle ..

Dostluk çok güzel bir duygu...


Oya Gedik
( Sanal Alemde Dostluklar ! başlıklı yazı Oya GEDİK tarafından 9.02.2010 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu