Kaç kişi kendi gerçeklerini biliyordur?
Ya da  zaaflarının, korkularının, yanılgılarının doğrularının, yanlışlarının farkındadır?
  İnsan kendini taniyabilmişse neyi kaybetse ūzūlmez neyi kazansa da sevinmez, hiçbir şeyin baki olmayacağı yadsınamaz gerçektir zaten...
  Haset duygular beslemek önce kişinin kalbini daraltır huzurunu alır. Kimsenin kimseye ūstūnlūğū yoktur.           
 Nihayetinde fıtrat olarakta farklı yaratıldık amaç gūzel yönlerimizi görme çabası içerisinden geçmeliki ferahlık getirsin ortamlarımıza, anlaşmazlıkların kökeninde gizliden gizliye kin, öfke, yarış, kıyas yatar.
   Ne zaman ki  benden bize geçişte samimiyet temel alınırak ilerleme yolu seçilirse "anı" yaşamak daha keyifli olacak ve egolardan arınmış bir "beni "inşa etmenin mutluluğu etrafımızıda saracaktır.
  Kalp, sesini duyduğumuz en hassas organdır bundan dolayıdır ki o durduğu zaman hayat biter. Geç olmadan kalbinizin sesine ses verecek kıymetli insanlar biriktin...
   Sevgiyle kalın saygılar...     
                                                                                                                       F.GÜNDOĞDU                                                                                                         
  

( Kendini Gerçekleştirme başlıklı yazı Salihaa tarafından 3.10.2021 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.