1 Ödev
Konu,"aile içi iletişim"olunca öğretmen,öğrencilerine ödev verdi.
"Babalarınızla bu akşam tam bir saat konuşup bana yarın rapor vereceksiniz."

Hasan:"Benim babam gece çalışıyor öğretmenim, ben yatarken  o işe gidiyor."

Cansu:"Ben annemi babamdan  daha çok seviyorum öğretmenim,biz üç kız kardeşiz ve babam hep erkek çocuk istediği için bizi hiç sevmiyor."

Emin:"Benim annemle babam ayrı öğretmenim ve ben annemde kalıyorum babamın yüzünü senede bir sefer anca görüyorum."

Güzel:"Ben babamı hiç görmedim öğretmenim,ben küçükken ölmüş,annem çok iyi birisi olduğunu söyler ve hep ağlar."

Nuri:"Benim babam bir fanatik öğretmenim, tuttuğu takımın oyuncularını bizden çok sever,evimizin her köşesi onların posterleriyle dolu."

Ertesi  gün öğretmen sorar ödevi, verdikleri cevaplar şöyledir öğrencilerin;

Hasan:"Babam işe giderken uyandım sırf konuşabilmek için'baba,neden gece çalışıyorsun',dedim kızdı bana 'ben de keyfimden gece çalışmıyorum'dedi konuşmamız beş dakikayı geçmedi.

Cansu:"Baba,öğretmenimiz ödev verdi seninle biraz konuşabilir miyiz,"dedim,
'tembel olduğun için söylemiştir,senin de annen gibi saçın uzun aklın kısa'dedi ben de kapıyı  çarpıp odama  geçtim."

Sıra Nuri''ye geldi:"Ben tam iki saat konuştum öğretmenim,"deyince pür dikkat herkes onu dinlemeye başladı,öğretmeni de merak etti:

"Babamın işten gelmesine yakın odadaki beş futbolcunun posterlerini  kaldırıp kanepenin üzerine koydum katlayarak.Babam şaşırdı tabi nedenini sorduğunda  ise bu futbolcuların başka bir takıma transfer olduklarını söyledim küplere bindi yaklaşık yarım saat söylendi kendi kendine.Televizyonu açtı hemen internette haberleri okumaya başladı ve benim şaka yaptığı anlayınca mutluluktan uçuyordu sanki.Anlattıkça anlattı susmak bilmedi  o futbolcuların attığı golleri,yaptığı asisleri,kazandıkları kupaları..."

Nuri,kıvrak zekasıyla büyüledi tüm arkadaşlarını.
( Ödev başlıklı yazı berberce tarafından 25.10.2022 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.