Siyonizm Yahudiler Ve Dünya


Siyonizm Yahudiler ve Dünya

SİYONİZM, YAHUDİLER VE DÜNYA

VE ona dedi: Adın nedir? Ve dedi Yakup. Ve dedi: sana artık Yakup değil, ancak İsrail denilecek, çünkü Allah’la insanlarla savaşıp yendin.’ (Tekvin 28-30) (İsrail Allah’la uğraşan, savaşan anlamlarına gelmektedir.)
Allah’la savaşan bu millet varoluşundan beri insanlarla da savaşmış, onlara zarar verme, yok etme yahut onları sömürme, ezme, fitne ve fesat çıkarma, birbirine kırdırma gibi faaliyetler içinde olmuşlardır.
‘Herkes kardeşine karşı, herkes herkese karşı, herkes komşusuna karşı, şehir şehir, ülke ülkeye karşı cenk edeceklerdir.’(İşaya-Bab:19/2)
İşte bu öğreti de gösteriyor ki Yahudilerin tarihi hep zulmün, fitnenin, karışıklıkların tarihidir.
Yahudiler M.Ö. 586 yılında Babil’de çıkardıkları karışıklıklar yüzünden Babil kralı Buhtunnasr tarafından katledildiler, Filistin’deki devletleri işgal edildi, birçoğu kaçarak saklandılar, dünyanın çeşitli ülkelerine giderek orada gizlenmiş olarak hayatlarını idame ettirdiler. Bir kısmı da esir edildiler Irak2a o zamanki adıyla Babilonya’ya götürüldüler. Burada esaret hayatı yaşadılar daha sonra İran’ı n Babil hakimiyetine son vermesiyle Filistin’e döndüler.
Filistin’de Buhtunnasır’ın yıktığı Süleyman Mabedini tekrar yaptılar. İskender’in doğu seferinde n sonra tekrar esir edildiler ve onun kendi adına yaptırdığı Mısır’daki İskenderiye kentine götürüldüler. Zamanla orada Makabi isyanını gerçekleştirip devlet kurdular. Ancak bu devleti yıkan Roma kralı tarafından esir edildiler. Dindar Yahudiler serbest bırakıldı. Köle olarak çalıştırıldılar.
Ancak sürekli isyan çıkardıkları için Romalı kumandan Titus tarafından kılıçtan geçirildiler. Mabetleri yıkıldı. Çoğu dünya esir pazarlarına gönderilerek satıldı.
Süleyman mabedinin Babil’iler ve Romalılar tarafından ayrı ayrı yıkılmaları hep aynı ayın aynı gününe denk gelmiştir. Bu yüzden Yahudiler bu günü Büyük yas Günü ilan etmişlerdir.
‘O zaman Rab Yahova bütün milletleri önünüzden kovacak. Ve sizler büyük, kuvvetli milletlerin topraklarını alacaksınız. Ayak tabanınızın bastığı her yer sizin olacak’ (Tesniye 11-23)
İşte Yahudiler koskoca Osmanlı devletini yıkmışlar, parçalamışlar ve Filistin’de bir devlet kurmak, kendilerine va’d edilen topraklar olarak adlandırdıkları Nil’den Fırat’a Büyük İsrail Devletini kurmak için ellerinden gelen her şeyi yapmışlardır.
‘Milletlerin sütünü, kralların memelerini emeceksiniz. (İşaya 60-16)
Bu gün gerek ABD gerek Avrupa devletleri ve gerekse Arap devletlerinin yöneticileri emirlerinde köle gibi kullanan, bu devletlerin kaynaklarını sonuna kadar sömüren Yahudilerdir. Amerikalıların bütün zenginlikleri İsrail’e akmakta, Almanya yıllardır onlara tazminat ödemektedir. Arap ülkelerinin liderleri ülkelerinin kaynaklarını Yahudilerin sahibi oldukları SİLAH SANAYİİNE YATIRMAKTADIR.
BÜTÜN BUNLAR SİYONİST YAHUDİLERİN MUHARREF TEVRATI ADIM ADIM UYGULADIKLARINI GÖSTERİYOR.
Ve dünya bu bozuk kitabın öğretileri doğrultusunda sömürülüyor, eziliyor, acı içinde kıvranıyor.

Ahmet Kemal
Kayıt Tarihi : 8.8.2014



( Siyonizm Yahudiler Ve Dünya başlıklı yazı EDİP GÜL tarafından 5.04.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.