Şu  Anadolu topraklarında doğan her erkeğe "yiğit",her kıza da "sultan"denir  aslını inkar eden var ise  namerttir.Umutsuzluğa,korkuya,haksızlığa ve ahlaksızlığa yer yoktur onların yaşam yasalarında,onlardan neler neler öğrenmedik ki...

Bir gün kocası pantolonunun sol cebinin çift olduğunu farkeder ve günlerdir hiç kimseye bir şey söylemez.Aradan  günler geçer ve merakından çatlamaktadır,dayanamaz karısına konuyu açınca şu   cevabı alır:

"Bey,sen cüzdanını sol cebine telefonunu sağ cebine koyuyorsun;cüzdanının içinde en değerli eşyaların var,cebin birisi yırtılsa diğeri muhafaza eder ayrıca sol yanındaki diğer cebi hatırla bir sen varsın bir de ben varım o gizli yerinde.
( Çift Cep başlıklı yazı berberce tarafından 27.06.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.