İşte duyların dili, şairimizin yüreğinde fırtınalara sebep olan kaldırımlar bir çok kişinin hayatına bir yönüyle girmiştir.

Ya ne bileyim o kadar anlatacak çok şey varki kaldırımlar hakında herbirimizin hayatında bir anı bırakmıştır kesinlikle.

Belki sevgilinin evinin tam karşısında beklerken belki de acı dolu bir gecede sıkıntı atmak için zifiri karanlıkta tekmelemişizdir.

Ama kesinlikle ülkenin gelişmişlik seviyesi ile ters orantılı olduğu söylenen yapı değildir KALDIRIMLAR veya belediye başkanlarının kırıp kırıp yapmaktan hoşlandıkları nesnelerde değil.

Evet hocamızın anlatığı gibi çilekeş yalnızlıkların annesidir kaldırımlar her yaşamda bir sevgili, bizi zor anımızda selerden koruyan bir anne dir kaldırımlar.
( Necip Fazıl Kısakürek başlıklı yazı muslum--tas tarafından 27.04.2010 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.