Ne kimseyi kırmak için yazıyorum  ne kimseye yaranmak için sadece paylaşmayı sevdiğim için yazıyorum,doktor da değilim sağlık görevlisi de değilim;olup bitenlerden fikir üretmeye çalışan ve bu işlerin bir plan bir oyun olduğunu düşünen sıradan vatandaşım.

Aramıza  katılmış oldun Eris,seninle tanışmaktan  hiç memnun olmadım nedenlerini az sonra söyleyeceğim.Seni kimler buldu,kimler  tezgahladı ve kimler neler pazarlayacak tam bilmiyorum  ama Covıd -19 varyantını kim çıkardıysa kesin aynı güçler çıkartmıştır.

Biraz tanıyalım Eris seni:
Boğaz ağrısı,öksürük,burun tıkanıklığı ve akıntısı,baş ağrısı,nefes darlığı,tat ve koku kaybı,hapşırma,halsizlik ve yorgunluk,iştah kaybı,kas ve vücut ağrıları,ishal gibi belirtileri varmış;bu belirtiler size tanıdık geldi mi?
Dünya Sağlık Örgütü tarafından Eris varyantı 'izlenmesi gereken varyant' olarak tanımlanmış, şaşırdık mı,izleyecekler ve planlarını uygulayacaklar...
*Kişisel hijyene dikkat etmek
*Temas edilen yüzeyleri düzenli  ve sık bir  şekilde dezenfekte etmek
*Bağışıklığı güçlü tutmak için sağlıklı beslenmek
*Kapalı ortamlarda maske takmak
*Hasta olduğundan şüphe duydugunuz  kişilere  fazla yaklaşmamak  gibi korunma yöntemleri  varmış,tanıdık geldi mi bu maddeler?

Kimmiş Eris? Covıd 19'un Omicron varyantının alt türüymüş,buradan kimin çocuğu olduğunu çok iyi anladık.

İlk olarak 17 Şubat'ta Güney Afrika'da  tespit edilmiş, ee Berlin'de,Paris'te ve ya Londra'da tespit edilecek değildi ya,küresel güçler için Afrika bir laboratuvar olarak seçilmiş olabilir mi?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 9  kişide Eris varyantının görüldüğünü açıklamış yani bugün."Durum başka ülkelerde yaygın bizde de ortaya çıkması muhtemeldi.Büyüklerimizi,kronik hastalarımızı koruyacağız."
Büyük harflerle de şu yazılmış:
"ENDİŞE KONUSU SAYILMAYACAK BİR GELİŞME. "

Beni en çok düşündüren bu hastalığın ismi oldu: Eris,Yunan mitolojisinde fitne ve fesat tanrıçası demekmiş,anladınız mı şimdi  oyun içinde oyun olduğunu? Birileri sadece sağlığımızla değil,aklımızla da dalga geçiyor güya.Onların görüşünde dine,dile,ahlaka ve vicdana yer yok,"dünya nüfusu fazla ve  tek merkezi sistem kurulması lazım(!)

Sana söyleyeceklerim var Eris, dünyamıza ve hayatımıza  hiç hoş gelmedin;geldiğin gibi gideceğini,bir maşa olduğunu,iman sahipleri insanları diz çöktüremeyeceğini sen de biliyorsun, ardına bakmadan  çek git!

Ananı da adını da anılarını da al götür!


( Hoş Gelmedin Eris başlıklı yazı berberce tarafından 16.09.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.