İsrail Oğulları Ve


A B Denemeleri İSRAİL OĞULLARI VE

  • İSRAİL OĞULLARI VE

Allah'ın dostu ve sevgili kulları olduklarını söylüyorlar. Kitaplarında yazıyor bu. Hatta bizim kitabımızda bile yazıyor. Ancak bu onların asıl adı İslam olan, evrenin yaratıldığı günden bu güne gelmiş geçmiş bütün dinlerin tek ve eşsiz adı olan İslam'a inandıkları ve onu yaşadıkları zamana aitti.

Elbette ki Allah'ın emrine gerçekten uyanlarla sapıtmışlar bir olamaz. Tahrif edilmiş kitap Tevrat ile onun uyduruk tefsiri Talmut'un yanlış ve sapkın öğretileri İsrail oğullarını yanılgıya uğratmış, onlara kendilerinin Allah'ın sevgilisi olduğuna inandırmıştır. İşte bu sapkın öğretidir ki bu gün Ortadoğu İslam dünyasının kalbine mızrak gibi saplanmış orada bir yangın olmuş, önce Filistin'i sonra Müslüman dünyasını yakmaktadır. Bu gün bütün bu olup bitenler bu sapkın inancın neticesidir.

Bu sapkın inançtır ki onları zulme sevk etmiş, acımasız katil yapmıştır. Bu sapkın inanç yüzünden onlar gözünü kırpmadan çocuk ve hamile kadınlara kıymakta onları acımasız bir şekilde katletmektedirler. Kurban ibadetini şeraitlerinden kaldıran bu insan müsveddeleri sapkın inançları doğrultusunda Müslüman öldürmeyi bir ibadet telakki etmektedirler. Bu telakkidir ki yarım aşırı geçkin bir aşıra yaklaşan bir zaman boyunca yerlerinden yurtlarından ettikleri Müslümanları koyun gibi boğazlamakta, ocaklarına ateş düşürmektedir.

Gece gündüz demeden bu mübarek ramazan gününde evlerini bombalamakta, acımasızca öldürmektedirler. Bu sapkın inanç yüzündendir ki hiçbir kural tanımamakta hastaneleri bombalamakta, hastaların üzerine ateş yağdırmaktadır. Bu yüzdendir ki Birleşmiş milletlere sığınanlara bomba atmakta dünyaya meydan okumaktadır. Dahası ölülerini kaldıranların, yaralıların yardımlarına koşanların üzerine karadan, havadan ve denizden ateş yağdırmaktadır.

Dünyanın kabul ettiği insan haklarını hiçe sayan bu zihniyet küstah ve azgın bir zihniyettir. Bu zihniyetin insanlıktan asla nasibi yoktur. Bu zihniyet tanrıtanımaz bir zihniyettir. Tanrı diye ortaya sürdüğü put kendi emrinde hayallerinde yaratmış oldukları putlarıdır ve onların hunharca isteklerini onaylamak ve vicdanlarını rahatlatmak için bir pompa vazifesi gören uyduruk inançlar manzumesidir. Buna ne kadar inanç denebilirse o kadar inanç sayılır bu. Bu inanç aslında Şeytanın felsefedir ve insanlığa din diye yutturulmaktadır.

İsrail 3 peygamberi katletmiş bir lanetli kavimdir. Beni İsrail'i lanetleyen peygamberleridir. Peygamberlerine ihanet etmiş bir kavimdir bu. İsrail'in Kurban-ı Kerim'de çok fazla anlatılmasının nedeni bu ümmetin Yahudi teamüllerine uymaması, kendilerini lanet çizgisine yaklaştırmamalarını uyarmak, onların felaketini önlemek, som ümmetin kurtuluşu için bir rahmettir. Allah bu ümmete acımakta, gazap ettiği kavim gibi olmaması için onları yanlış ve sapkın davranışlarını öne çıkararak ısrarla anlatmakta, bu ümmetin zihnine kazınmasını sağlamaktadır

.
Müslümanlar en kötü örnekle uyarılmakta, bu lanetli kavmin lanetlemesinin nedenleri ortaya konularak tehlikeden sakındırılmaktadır. Bu lanetli kavim kendilerini Allahın sevgilisi ve dostu olarak göstermekte ve ne yaparlarsa yapsınlar bu durumun değişmeyeceğine inanmaktadırlar. Hıristiyanlık dünyasında kurdurdukları Evangelist mezheple buna inandırmakta, Yahudi dünya hakimiyeti için köleleştirmiştir. Oysa Kuran onların gazaba uğramış olduklarını Fatiha suresinde apaçık beyan etmektedir.


Ahmet Kemal



( İsrail Oğulları Ve başlıklı yazı EDİP GÜL tarafından 30.10.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.