Dünya Derin Devleti Ve Türkiye


A A Denemeleri DÜNYA DERİN DEVLETİ VE TÜRKİYE

DÜNYA DERİN DEVLETİ VE TÜRKİYE

Dünya derin devleti yıllar önce kuruldu. Theodore Hetzel’in Siyonist kongresini topladığı gün bu derin devletin tesisinin ilk adımları atıldı. Dünya Siyonist kongresi toplandı. Burada bazı kararlar alındı. Bunların en önemlisi Büyük İsrail devletinin kurulması kararıydı. Bunun için yapılması gerekli olan ilk büyük iş Osmanlı Devletinin tarih sahnesinden kaldırılmasıydı.

Siyonist kongre öncelikle dünya sermayesinin Yahudi emelleri için kanalize edilmesine karar verdi. Ünlü Rockfeller ailesi ve Rohtcildler bu alanda büyük rol oynadılar. Bir takım vakıflar kurarak amaçlarına ulaşmak için birçok hedefleri gerçekleştirdiler. Öncelikle birçok devlet yönetimini Yahudi asıllı yöneticilerle ele geçirdiler.

Parayı kontrol altına aldılar. Dünya borsalarını spekülatörler vasıtasıyla ele geçirdiler. Altını ele geçirdiler. Büyük şirketler vasıtasıyla petrolü kontrolleri altına aldılar. Uluslararası şirketler yeraltı ve yerüstü kaynakları üzerinde tam bir hakimiyet tesis ettiler.

Osmanlıyı parçalamak için planladıkları oyun tuttu. Dünya savaşı çıkararak Türkiye’yi ittifak güçlerine yama yaptılar. Rusya’ya savaş açan Almanya’yı Rusya’nın Bolşevik ihtilali dolayısıyla savaştan çekilmesine rağmen mağlup ettiler. Yedi cephede savaş yapan Türk ordusu galip gelmesine rağmen Almanya’nın yenilmesi yüzünden yenik sayıldı.

Cephede galip olan Türkiye masada mağlup sayıldı. Çanakkale’yi geçemeyen düşman barış gerekçesi ve politik oyunlarla İstanbul’u işgal etti. Ordu terhis edildi ve silahlara düşman tarafından el konuldu. Ve İsrail devleti parçalanan Osmanlı mülküne çıbanbaşı gibi yerleştirildi. Cetvelle bölünen Osmanlı hinterlandı hainlere bölüştürüldü. O gün bu gün bu topraklar huzur ve barış yüzü görmedi. Çünkü Dünya Derin Devleti böyle istiyordu.

İsrail kurulacaktı, dünya Yahudileri burada toplanacak Büyük İsrail Devleti tesis edilecekti. Siyonist esaslara göre Yahudi’nin Dünya hakimiyeti böyle kurulacaktı. Aslında Yahudi dünyaya hakim olmuştu. Gerek ABD, gerek Rusya Siyonist güçlerin hakimiyetine girmişti çoktan hatta Çin bile bu gücün etkisi altındaydı.

Zaten bu devletler varlığını güç ve kuvvetten alan zorba devletler olarak kurulmuşlardı. Benim Yeni Roma diyar tesmiye ettiğim bu devletler topluluğu çoktan Siyonizm’in gizli gücü altına girmiş, onun emellerini gerçekleştirmek için kendi halkına rağmen emre amade bir vaziyet almışlardı. Siyonist güç artık bir gizli Dünya devleti olarak kurulmuştu. Bu derin devlet bütün güç ve devletlerin üstündeydi. Bu derin yapı her yerde gücünü hissettiriyordu.

BM vb. tüm kuruluşlar bu gücün hakimiyeti için kurulmuşlardı. Güvenlik Konseyi bunun için vardı, NATO bu gücün emrinde bir dünya ordusuydu. Unesco bu derin yapının bir öncü kuruluşuydu.

Bu derin yapı elini her yere uzatmıştı. Güçlü, demirden kollarıyla bütün dünyayı ahtapot gibi sarmıştı. Gladyo örgütü bunun için vardı. Gizli servisler ele geçirilmiş, istenildiği zaman istenildiği yerde istenileni yapıyorlardı. Hem de kendi milletleri tarafından finanse edilerek. Tüm ordular, tüm kuruluşlar bu güce ve onun amaçlarına hizmet etmekteydi.

Ahmet Kemal
Kayıt Tarihi : 28.10.2014
( Dünya Derin Devleti Ve Türkiye başlıklı yazı EDİP GÜL tarafından 11/4/2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.