BURASI TÜRKİYE
Eski Kabadayılar gitti.. Ortalık güzel salonu ve masaj salonu işletenlere kaldı..Yap kaydı, çek şantajı atın, itin ossun...
Fiyatlar Güncelleniyor..
Vergiler Harçlar Güncelleniyor...
Ama Hayatları eskiyor..Olsun Mezar taşın güzel okunaklı olur..
Trafik akıyor..
Herkes yürek yemiş camdan bakıyor.. Kavgasında Kaçan kurtuluyor..
Miras bekleyen" aç köpek" misali diğer kardeşine saldırıyor.. Miras hukuku oldu, aile katliam hukuku.. Para sahiplerinin çakalı, bulunmaz malların ucuz sahibi oldu..
Aşk da seks de sanal da yeniden doğdu.. Her taraf ucuz fahişe doldu.. Kerhaneye klavye kullanmayan parmaksızla, aşağı yağlanmış fahişelere kaldı .. Bir dakikla aşkım diyen diller bir gümde katilim diye bağırdı..
Barlar restauantlar pavyonlar kapandı.. Vergiler içkiçilerden toplandı. Sahte içki işe kör olup mefta olan görev zayiatı sayıldı..
Bir sokakda 2 cami olmazsa namazın sakat sayıldı.. Yüksek bürokrat İmam, ölü yıkamak için adam tuttu..
Evet burası çelişkiler ülkesi olma yolunda dev adımlar atan Türkiye
Torun Halili
( Burası Türkiye başlıklı yazı HALİLİ tarafından 8.11.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.