Mesafeler,aşka ve arkadaşlığa engel teşkil etmezler sadece unutmak için ön ayak olurlar.Bazı ergenler gibi:"Aşka dair ne varsa her şeyi  almak istiyorum."demiyeceğim elbette  çünkü bazı hislerim aşkı bilmezler tarafından katledildi. Her canlı ecelini bekler,her aşık da ayrılığı.

Sırılsıklam aşık olana "Mecnun"derler,benim de tanıdığım birisi var böyle ama kız hiç pas vermiyor hatta: "Ben sana değil kimseye güvenmiyorum,aşk meşk diyerek beni kandıramazsın,evlenmeyi hiç düşünmüyorum."demiş.
- Bırak o zaman kızın peşini,dedim.
-Bırakmam dedi.
-Sevmeyeni sevmek,sevmek sayılmaz dedim.
-İnsan bazen söylediklerinin tersini yaparmış dedi.

Hakikaten de doğru valla,asla barışmam deyip eski eşiyle barışan,asla  onunla evlenmem deyip o kişiyle evlenen  o kadar çok insan tanıyorum ki...
Bakarsın bizim Mecnun  haklı çıkar,o kızla evlenir.

( Aşka Dair başlıklı yazı berberce tarafından 20.12.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.