Ünlü iş adamı oğlunun da kendisi gibi  yurt dışında okumasını,tahsili bitince ise  fabrikanın başına geçmesini  istiyormuş fakat oğlu, tüm imkanlar sunulmasına rağmen okumamış,zenginliğin verdiği şımarıklıkla  o bardan o bara  dolaşırken kötü bir alışkanlığa başlamış:kumar.Kısa yoldan  köşeyi  dönmenin planlarını yaparken mafyanın eline düşüvermiş.Flimlerde olduğu gibi rehin almışlar ve babasına:
"Ya istediğimiz parayı getirirsin ya da  oğlunu kütükten sileriz."demişler.

Elinde avucunda ne varsa ortaya   dökmüş iş adamı ve oğlunu mafyanın elinden kurtarmayı başarmış.Evlatlıktan reddedilme  korkusuyla mahcup olan oğlu,babasıyla aynı sofraya oturmamış haftalardır.

Babası:
"Ne yaparsan yap yine de benim oğlumsum,evlat,deniz suyu gibidir ne içilir ne vazgeçilir.Ne emeklerime acıyorum ne malıma ancak zamanın boşa geçiyor-akranların iş güç ,çoluk çocuk sahibi oldu-buna  çok acıyorum"diyerek oğlunun gönlünü almış.
( Kumar başlıklı yazı berberce tarafından 12/28/2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu