SUUD
Kabeyi sahibi hristiyan olan otellerin gölgesinde bırakan suudi yöneticileri verdikler lüks araba parası kadar bile olmayan katkı ile Atatürk e küfür ederek gölgede bırakmak istediler
Futbolcular 5 li gurup şeklinde alınıyor. Şampiyon sporculardan ziyade Parmak izleri alınarak mülteci muamelesi yapılıyor.. 
Bilinçli şekilde TC nin 2 güzidd kulubü ve yöneticileri ile federasyon yöneticileri aşağılanıyor ve yetmezmiş gibi Atatürk ve istiklal marşı ile ilgili seronomi krizi çıkarılıyor.. Ve klüp yöneticileri açıkça tavırlarını koyuyor.. 
Bu sene 2 takıma da kupa verilsin. Utançın sahipleri unutulmasın
İş adamlarının federasyon başkanlığı ile ne ilgisi var..? 
Kendileri için matkap işlevinden başka...Bu utanç iş bilmez yalakalık sevdasındaki federasyon başkanından kaynaklanmaktadır.. Şayet YOKLAMA ÇEKME
SURLARDA GEDİK AÇMA malsadı yoksa.. Yani aslında 
Maksat maç değil,. Yapamadığın küfrü, belkide Suudi eliyle gerçekleştirmektir. 
Keşke her ülkenin, otellerdeki gibi bir "uyandırma servisi" olsa
Bakıyorsun Adam tweet atmış.. Tek özelliği reis in şoforü ama
Vekillik yapıyor
"Yurtta sulh cihanda Sulh" sözüne tantana diyor...
"15 Temmuz da duyduk" diyor..
Yalancıyı sevsinler mi?diye sorasım var.....

Torun Halili
( Suud başlıklı yazı HALİLİ tarafından 31.12.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.