Bu Sevdanın bahsine ömrümü koymuşum ben Öyle bir nokta koyup çekip de gidemezsin. O güzel yüreğinde kendimi bulmuşum ben Öyle bir nokta koyup çekip de gidemezsin.
Neyi dile getirsem hep yanlış anlıyorsun Benden neler bekliyor beni ne sanıyorsun Bir hoşçakalla bu aşk bitmez aldanıyorsun Öyle bir nokta koyup çekip de gidemezsin.
Bazen sessiz kalıyor ortamı germiyorken Hataları hoş görüp önüne sermiyorken Her şey den taviz verip bir senden vermiyorken Öyle bir nokta koyup çekip de gidemezsin.
Sanki ben olmayınca mutlumu olacaksın Gündüzleri yok sayıp geceyle dolacaksın Atacak betin benzin sararıp solacaksın Öyle bir nokta koyup çekip de gidemezsin.
Güle güle git deyip gönderdin neyim varsa Böyle bitip gidecek bu eğer sana kalsa Bırak acı çekmeyi sonu ölümde olsa Öyle bir nokta koyup çekip de gidemezsin.
( Çekip De Gidemezsin başlıklı yazı Kayra Yılmaz tarafından 19.02.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. ) Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.