Günaydın Mesajlarının Önemi Ve Riskleri Bir Fıkra Analizi
Sevgililer günü yaklaştığında bir adam, sevgilisine romantik bir günaydın mesajı göndermeye karar verir. İnternetten en güzel, en duygusal, en etkileyici, yaratıcı ve özel günaydın mesajlarını araştırır. Bunlardan bir tanesini beğenir ve sevgilisine kopyalar. Mesaj şöyledir:

"Günaydın aşk böceğim, seni çok seviyorum. Seninle birlikte olduğum için çok şanslıyım. Sen benim hayatımın anlamı, aşkımın meyvesi, gönlümün sultanısın. Seninle her gün yeni bir macera yaşamak istiyorum. Seni görmek için sabırsızlanıyorum. Bana bir mesaj at, gelip seni alayım. Seni öpüyorum."

Adam mesajı gönderir ve sevgilisinden cevap bekler. Birkaç dakika sonra sevgilisi mesaj atar. Adam mesajı heyecanla açar. Mesaj şöyledir:

"Sen kimsin? Benim sevgilim yok. Yanlış numara. Ayrıca bu mesajı internetten mi aldın? Çok klişe. Biraz daha yaratıcı ol. Günaydın."

Adam donup kalır. Nasıl olur? Sevgilisinin numarasını yanlış mı girmiş? Yoksa sevgilisi onu terk mi etmiş? Ya da bu bir şaka mı? Adam sevgilisini aramak ister, ama telefonu kapalıdır. Adam çaresizce oturur. Günaydın mesajı göndermek isterken, hayatının en kötü gününü yaşamaya başlamıştır.

Bu fıkra, günaydın mesajlarının önemini ve risklerini gösteren bir örnektir. Günaydın mesajları gönderirken, dikkatli olmak gerekir. Sevgilinizin numarasını doğru girdiğinizden emin olun. İnternetten hazır mesajlar kullanmayın. Kendi duygularınızı ve düşüncelerinizi yansıtan, yaratıcı ve özgün mesajlar yazın. Sevgilinizin hoşuna gidecek, onu güldürecek, onu şaşırtacak mesajlar yazın. Böylece, sevgilinizin güne sizinle mutlu başlamasını sağlayabilirsiniz. Günaydın😊
Yazan : SagirZadeOzaN
( Günaydın Mesajlarının Önemi Ve Riskleri Bir Fıkra Analizi başlıklı yazı sagirzadeozan-ozan tarafından 27.02.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.