Moskova`daki terör olayının düşündürdükleri
Önce bir hatırlatmayla başlıyalım
Malum olduğu üzere Isid eski ABD başkanı Obama tarafından kurulmuş
olduğu yine ABD başkanı D.Trump tarafından itiraf edilmişti.

-Obama Başkanlığından önce siyonistlerin hukuk bürosunda yıllarca çalışmıştır. İŞİD`i siyonistlerlan beraber kullanmak için kurmuşlardı
Bunun en bariz isbatı,İŞİD siyonistlere bir taş bile atmamıştır.Tersine korumuştur
Irak`ı, Suriye`yi siyonistlerin çıkarları doğrultusuna İŞİD bahane gösterilerek paramparça edip,bölgede siyonistlerin emellerine hizmet eden bir YPG PKK oluşumunu güçlendirmişler, ve siyonistler ve hamileri ABD Suriye`ye yerleşmişlerdir.Bu oyunu maalesef başlangicta Türkiye dahil Suriye Irak hiç bir bölge ülkesi anlamamıştır.veya anlayıp ses çıkaramamışlardır.
Sadece bukadarla yetinmemişler, siyonist çakallar bir taşlan bir kaç kuş vurmayı çok iyi bilirler.Çürümüş sistemlerine en ideal alternatif İslam olduğunu bildikleri için,İslam`a ve İslam`ın Kurumları olan Hilafet`i terörle yan yana getirmişlerdir.İŞİD aracılığıyla.
Dünyanın bir çok yerinde terör saldırıları yaparak, bir çok ülkeyi yanlarına almayı başarmış, Dünya halklarına İslam`dan uzak durun izlenimini vermişler.Yüce İslam dinini terör dini göstererek ,mazlum dünya halklarının İslam`a uzak durun düşman bilin telkinini körüklemişlerdir.Bunu yaparkende müslümanlara yapacakları katliamlara Dünyadan pek tepki gelmiyecekti tabii olarak..ve yıllarca ,yer yüzünün heryerinde müslüman avcılığı yapılıyor.Kutsal değerlerimize alenen saldırılıyor.Maalesef çobansız sürüler mesabesinde olan halkı müslüman olan ülkeler bu şeytani oluşumlar karşısında yıllarca seyirci kalmışlar, hatta şeytanlarla birlikte çalışmışlardır İŞİD`le mücadele ediyoruz bahanesiyle.Müslüman beldeleri kaosa sürükleyerek,siyonistlerin Arz.ı Mévud büyük israil paranorasına hizmet etmişlerdir.
Gazze`de yaptıkları soykırımda, bunun bir parçasıdır.Pilanları istedikleri gibıl yürümeyince, Sert direnişle karşılaşıp dünya halkları karşisnda da zor duruma düşen haçlı siyon terör devletlerinin yaptıkları terörü gündemden düşürmek için, Üst akıl denilen büyük şeytanlar Rusya daki terör olayını yaptırarak, Mazlum duruma düşmüş müslümanları yine terör yaftasıyla yargılamaya başlıyarak, kendilerini unutturmak istemektedirler,ve siyonistlere katliamlarında rahatça hareket etme, Gazze`yi sessiz sedasız süpürme fırsatı vermislerdir.
Aynı zamanda
Rusya`ya bırak Ukrayna
´li hıristiyan kardeşlerinle savaşı Müslümanlara bak onlarla savaş mesajıda vermiş olabilirler,Rusya`nın beklenen karşı saldırısı bu tezleri doğrulayabilir.(Zaten Rusya Ukrayna savaşının bir gayeside ıkı devlettede yaşamakta olan yahudilerin israile göç ettirilmesiydi)
Bu emellerinede büyük ölçüde muaffak oldular.
ABD İŞİD bahanesiyle PKK YPG li teröristlere hertürlü desteği verirken Rusya yer yer ABD ye karşı çıkıyordu.,Rusya` bu karşı çıkma tavrından, vaz geçebilir.Bu durumda Türkiyenin baharda Teröristlere karşı yapmayı düşündüğü büyük hareketide Rusya engeline takılabilir.
Bunlar olasılıklar.Ben ABD ve Rusya`nın siyonist çıkarları söz konusu olunca gerektiğinde yer yer anlaştıklarını düşünüyorum.
Velhasılı kelam siyon liderlerinin protokollerinde yazdığı gibıl,;büyük güçler bizim (siyonistlerin) emellerine hizmet etmek için büyütülmüşlerdir.Onların savaşan askerleridirler."
Olaylara bu geniş pencereden bakıp değerlendirmek, oyunlara gelmemek dileğiyle
Selam ve dua ile

Mustafaoğlu ilyas

( Moskovadaki Terör Olayının Düşündürdükleri başlıklı yazı Mustafaoglu tarafından 26.03.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.