Bir Varmış Bir Yokmuş Evvel zaman içinde kalbur zaman içinde bir prenses varmış. ama o prenses çok üzgünmüş sonrasında bir gün bir serçe ile karşılaşmış. O Serçe bir büyücüymüş ve her gün bir çiçek getirmesini istemiş her çiçeği kurutup bir vazoya koymuş ve her bir çiçekte bir insanın ruhu varmış. o insanların ruhu ise bir gün ölecekmiş. Çünkü ölmeye mahkummuş.Günlerden bir gün bir Prens prensesle karşılaşmış .prensesi çok sevmiş aşık olmuş ama sonrasında anlamadığı bir şekilde kaybolmuş prenses ve bir gün geri döndüğünde ise Prens ölmüş Çünkü o serçe  her prensesten bir çiçek istemiş ve o çiçeğin karşılığında bir insanın ruhu ölmüs Ve o ruhlardan bir tanesi prensin ruhuymuş. 

******
Yukarıdaki  senin  yazdığın  orijinal  hali.  Aşağıda  ise  düzeltilmiş  halini  görüyorsun..

**********

Bir varmış, bir yokmuş.

 Evvel zaman içinde, kalbur saman içinde bir prenses varmış ama o prenses çok üzgünmüş. Bu  üzgün prenses bir gün bir serçe ile karşılaşmış. O serçe aslında  bir büyücüymüş ve her gün bir çiçek getirmesini istemiş prensesten. Her çiçeği kurutup bir vazoya koyuyormuş ve her bir çiçekte bir insanın ruhu varmış. Vazodaki insan ruhları bir gün ölecekmiş çünkü hepsi  de ölmeye mahkummuş.


Günlerden bir gün bir prens, prensesle karşılaşmış. Prensesi çok sevmiş, aşık olmuş ama sonrasında anlamadığı bir şekilde kaybolmuş. Prenses bir gün geri döndüğünde prens ölmüş çünkü o serçe  her prensesten bir çiçek istiyor  ve o çiçeğin karşılığında bir insanın ruhu ölüyormuş.

İşte o ruhlardan biri de prensin ruhuymuş. 
( Prenses Ve Serçe başlıklı yazı zeynep-tepe tarafından 31.03.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.