Her yer sensizliği haykırıyor bana. Yaşamak haram oldu artık bu cana. Her yerde hayalin, her yerde gölgen... Peşimden gel diyor adeta.

Aşkın çekim alanına girmişim çoktan. Çabalamak fayda etmez. Bırakın kalbime saplansın ayrılığın zehirli iğneleri, benden başkasına zarar gelmez...

Ellerini ararken ellerim, karanlık bir kutu buldu kendine. Ne zaman seni özlese orada gelir kendine. Bir gün beni merak edecek olursan; beni o kutunun başında bekle.

Boş odamda yankı yapıyor yokluğun. Sabredilecek gibi değil. Hiç bir şeye boyun eğmeyen gururum, sen anca aşkın önünde eğil.

Kalbim bile seni arıyor. Bir kez benim için atarsa bir kezde senin için atıyor. Seni sevdiğime inanmıyorsun ya hani... İçimde bir parça sen yoksan eğer, bu can nasıl yaşıyor... ?





(kutudan kasıt mezardır)


Ö.ÖZ
( İçimdeki Bir Parça Sen başlıklı yazı ozge-oz tarafından 10.05.2010 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu