Ortadoğu Cehennemi


A B Denemeleri Orta Doğu Cehennemi

ORTADOĞU CEHENNEMİ

Orta Doğu’da neler oluyor? Orta Doğu bir cehennem sanki. Bir cadı kazanıdır kaynıyor yıllardır Orta Doğu’da. Kim kaynatıyor bu kazanı, kim odun taşıyor bu cehenneme? Kim alevlendirip durmakta bu ateşi?

Biz bu meseleye iki yönden bakacağız: Biri maddi yani zahiri planda olup bitenler açısından diğeri manevi, yani batıni planda olup bitenler açısından. Öncelikle manevi planı öne çıkaralım ve diyelim ki; bu gün kan ve ateş dolu coğrafyanın iki ana mekanı var. Biri Suriye ve diğeri Irak coğrafyası. Bu iki Coğrafya da Efendimiz AS. ın mübarek torunlarının kanının bulaştığı mekanlardır. Ve o mübarek kanın döküldüğü günden beri bu topraklar iflah etmemiştir.

Küfe ahalisinin ihaneti günlerce aç ve susuz kalan 70 kutlu insanın şehit edilişi gayret-i Rabbaniyeye dokunmuştur. Bu ümmete emanet edilen al-i beytin Müslümanların ihanetine uğraması ve hunharca katlinin acı intikamıdır tüm bu olup bitenler. O gün bu gün bu topraklar gün yüzü görmemiştir, görmeyecektir de. Hz. Hüseyin’in mübarek bedeninin başlarından ayrılışı Irak topraklarında olmuştur. Mübarek başları ise Şam’a götürülmüştür. Bu olay çerçevesinde bu iki bölgeye dikkat edilirse görülecektir ki asırlardır bu iki bölge rahat ve huzur yüzü görmemiştir.

Şimdi gelelim işin maddi, zahir planına. Bu gün bu bölgelerde görülen savaş ve akıtılan kan Ortadoğu’ya bir kanser yarası gibi yerleşmiş İsrail yüzündendir. Çünkü İsrail küçük bir terörist devlet olmaktan ziyade büyük bir yayılmacı planı olan Siyonizm’in vatanıdır ve Orta Doğuyu baştanbaşa işgal edip orada Büyük İsrail Devleti kurmanın peşindedir. İsrail yüzyılın başından beri bunun planlarını yapmakta, icrası için adım adım ilerlemektedir. Osmanlı’nın parçalanışı da bu yüzdendir. Şimdiki Irak ve Suriye’nin parçalanması da bu amaca yöneliktir.

Parçala ve yut Yahudi taktiğidir. İşte İsrail bulunduğu coğrafyada sürekli yayılmacı bir politika güderek Filistin’i yok etmiş sıra çevre ülkelere gelmiştir. Onları da yutabileceği kıvama getirmek için parçalama peşindedir. Yıllar önce zikredilen Irak’ın parçalanması şimdi gerçekleşmekte, Suriye’nin parçalanması ise tamamlanmış durumdadır. Sırada Türkiye’nin parçalanması vardır. Onu da gezi örneğinde olduğu gibi laik anti laik yahut mümkün olabilirse Sünni, Alevi ayrıştırmasıyla çatıştırma ve parçalama planları yapılmaktadır.

Bu karışıklıkların çıkartıldığı ve çıkartılması planlanan yerler Siyonizm’e göre Arz-ı Mev’ud’dur yani Tanrı Yahuda tarafından kutsal yahut başka bir deyimle üstün ırk Yahudilere ebedi vatan olarak va’d edilmiştir. Eninde sonunda bu gerçekleşecektir. Kıyamete 2000 yıl kala gerçekleşecek olan bu devlet le Yahudiler altın çağlarını yaşayacaklar, tüm dünya milletleri onlara kölelik yapacaklardır.

Deccal ’in çıkıp kendilerine önder olmasını ve son büyük zaferi sağlamasını beklemekte bütün güçleriyle ona hazırlanmaktadırlar. Uluslararası sermaye, gizli örgütler ve ele geçirdikleri ülkelerin güçleriyle bu amaç doğrultusunda bütün güçleriyle savaşmaktadırlar. Bu gün dünyanın bütün yer altı ve yer üstü zenginliklerini sömürmekte, büyük devletleri hakim medya ve ekonomik güçleri sayesinde emellerine alet etmektedirler.

Ahmet Kemal
Kayıt Tarihi : 19.6.2014
( Ortadoğu Cehennemi başlıklı yazı EDİP GÜL tarafından 2.06.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu