Yavaşça araladım göz kapaklarımı.Güneş ışığı odamdaki penceremden içeri süzülüyor, yüzüme vurmuş hafif yakıyordu.Yavaşça doğruldum yerimden... Balkona çıktım.Gözlerim önümde güneşin ilk ışıklarıyla aydınlanan dağ eteklerine çarparken zihnim kalbimde oluşan yaralara çarpıyordu, ebediyen izi kalacak yaralara.Günün ilk ışıkları etrafı ısıtmaya yetmişse benim içimi ısıtmaya nasıl yetecekti? Yada içimde kopan fırtınalar yüzünden donan duygularımı eritmeye?..
 Ne olacağını bile bilmediğim ve bilemeyeceğim günlere başlamak zorunda olmak mı daha acı vericiydi yoksa hiçbir zaman değişmeyeceğimin farkında olmak mı? Hayat'ın verdiği onca zorluğa rağmen savaşmak bunları iyileştirmeyecekti, bunu biliyordum... 
Yok olmak isterdi insan bazen,geçen zamana, yapılan onlarca hataya, yaşanılan onca anıya inat.Acın'ın kurbanıydı içinde yaşadığımız bu korkak yürekler, nedensizce debelenmeye devam etmişti yaşayabileceği bütün acıları göze alarak.
Sonra umudu buldu,hayatta sevip sevebileceği tek aşk ve tutku.Sevince nefret etmeyeceği, dokununca acıtmayacağı, tadınca tükürmeyeceği tek şeydi umut.İlaç olmuştu yüreğine.En sonunda her şeyi yoluna sokacağına inandığı tek ilaç. İçinde bulunduğu bu hastalığı iyileştirebilecek tek ilaç. Onu girdiği bu yoldan kurtarabilecek tek ilaç.
Fakat yanlış bildiği bir şey vardı, her şeyin bir sonu olduğu gibi o da ölümsüz değildi. Hayat'ın gerçek yüzü ortaya çıktı, yalan sona erdi.Oyun bitti.Aslında hiçbir masal mutlu sonla bitmemişti.En başından kandığımız, inandığımız mutlu sonlar da aşık olduğumuz, ilaç bulduğumuz umutlarımız kadar yalandı.Hayat, herşeyi acımasız yüzüyle öldürmeye daima hazırdı. 

( Yorgunluk başlıklı yazı Rüya~ tarafından 11.06.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu