Hayat, söylemek istemeyeceğimiz sözlerden ibarettir, zorunda kaldığımız gerçeklerle baş başa bırakır çoğu zaman.Verdiğimiz emeklerin, çektiğimiz acıların karşılıksız kaldığını sandığımız zamandır bu zaman.Doğru sandığımız gerçekleri yalan, yalan sandığımız gerçekleri doğru kılar.Hiç eskimeyecek anılara kapı açar, ebediyen eskimeyecek anılara.

Bu anılar hayatı öğretir bize, bu anılar gerçeği gösterir bize.Çünkü acı sevgiden de derin bir duygudur.İliklerine kadar hissedilir, damarlarda gezinir.Hayatta kalmak için en büyük tecrübe de budur zaten.Bir zamanlar korktuğumuz karanlıkların emzirdiği çocuktur acı, bir zamanlar söylediğimiz yalanların sahibidir acı.Bir nefis uğruna parçalanan sevgilerin yoldaşıdır acı. 

Hayatta hiçbir zaman kaybetmediğimiz tek duygudur acı, kimi zaman karanlığın içinde, kimi zamansa yalanların... 
( Acı başlıklı yazı Rüya~ tarafından 18.06.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu